Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Παρασκευή, 7 Μαΐου 2010

Σύλλογος Φίλων Υποβρυχίου Κυνηγίου Νομού Ηλείας ΑΛΙΩΤΙΣ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υ/Β Σκοποβολής 2010

Στα πλαίσια του προγράμματος αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υ/β Σκοποβολής 2010 ο σύλλογός μας ανακοινώνει, τον 3ο αγώνα του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο δημοτικό κολυμβητήριο Πύργου την Κυριακή 23 Μαΐου 2010.
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 10 το πρωί. Η επιτροπή αγώνα κάνοντας χρήση του άρθρου 20 του κανονισμού αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος , αποφάσισε σχετικά με τις συμμετοχές τα εξής:
α) Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές τηλεφωνικά ή με e-mail και θα δίνεται ο αριθμός συμμετοχής, ο οποίος θα είναι τελικός και θα αφορά την σειρά που θα αγωνιστεί ο κάθε αθλητής.
β) Οι δηλώσεις συμμετοχής στο χώρο του αγώνα θα γίνονται δεκτές έως τις 9:30 το πρωί της 23ης Μαΐου. Κανένας δεν θα μπορεί να λάβει μέρος στον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος με κάποιο άλλο τρόπο.
Τηλ: 6977236565, 6974647988, e-mail aliotis@gmail.com
3ος ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΟΠΛΩΝ
Το Σάββατο 22 Μαΐου 2010 στο δημοτικό κολυμβητήριο Πύργου θα γίνει και
ο 3ος αγώνας υ/β σκοποβολής υπερόπλων του Σ.Φ.Υ.Κ. ΑΛΙΩΤΙΣ.
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 14:00 και θα γίνει με τον ενοποιημένο κανονισμό των υπερόπλων που ισχύει στους πιο πολλούς αγώνες.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές τηλεφωνικά ή με e-mail και στο χώρο του αγώνα την ίδια μέρα.
Και οι δύο αγώνες δηλαδή ο αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος την Κυριακή και ο αγώνας των υπερόπλων το Σάββατο είναι, open, δηλαδή θα μπορεί να αγωνιστεί οποιοσδήποτε το επιθυμεί, με μόνο περιορισμό την ηλικία (πάνω από 18 ετών ή πάνω από 16 με υπογραφή και επίβλεψη κηδεμόνα).
Και στους δύο αγώνες θα υπάρχει ατομική και ομαδική κατηγορία.
Τα παράβολα συμμετοχής θα είναι ξεχωριστό για κάθε αγώνα και ειδικότερα:
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κυριακή 23 Μαΐου 2010, παράβολο συμμετοχής € 30.
Περιλαμβάνει: Έντυπο με τους κανονισμούς διεξαγωγής των αγώνων, αναμνηστικό t- shirt, αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής, 1 καφέ ή αναψυκτικό, 1 λαχνό για την κλήρωση των δώρων, πλήρες γεύμα για τους αθλητές και τους συνοδούς τους.
Αγώνας Υπερόπλων Σάββατο 22 Μαΐου 2010, παράβολο συμμετοχής € 20.
Περιλαμβάνει: Αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής, 1 καφέ ή αναψυκτικό.
Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: