Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010

Skandalopetra Inter- Games Milos (GR) 2010!!!!


Ο Σύλλογος Ελεύθερης κατάδυσης Θεσσαλονίκης με την συνεργασία του Ομίλου Φίλων Βουνού και Θαλάσσης Μήλου, του Επαρχείου Μήλου, του Δήμου Μήλου, του Καταδυτικού Κέντρου Μήλου,της Apnea School Θεσσαλονίκης,του Deeper Club Greece,της Mythikon Hellas,με την υποστηριξη της Ιταλικής Ομοσπονδίας Καταδυτικών Δραστηριοτήτων F.I.P.S.A.S.και την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρυχίων Δραστηροτήτων και Τεχνικής Κολύμβησης (Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ.) διοργανώνει στο πανέμορφο νησί της Μήλου, στο νησί της Αφροδίτης, Διασυλλογικούς Αγώνες Σκανταλόπετρας από τις 24 έως τις 28 Αυγούστου 2010!!!!!!
Στους αγώνες αυτούς μπορούν να πάρουν μέρος μέλη συλλόγων απ΄την Ελλάδα η το εξωτερικό που οι σύλλογοι τους ανήκουν στις Εθνικές Ομοσπονδίες όπως π.χ. Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ., F.I.P.S.A.S. κ.λ.π. και είναι αναγνωρισμένες από την Παγκόσμια Ομοσπονδία CMAS!! Γι' αυτό απαιτείται η προσκόμιση αθλητικών δελτίων από τους συλλόγους!! Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος και δεν είναι μέλη συλλόγων μπορούν να γραφούν π.χ. στον σύλλογο μας, επικοινωνόντας με τον Πρόεδρο Κο Δ. Χατζημέντωρ στο 2310-228788 και ο Σύλλογος μπορεί να τους εξασφαλίσει την έκδοση δελτίων!! Όσοι πάρουν μέρος δίχως δελτία, μπορούν να προπονηθούν, να μάθουν αλλά δεν θα πάρουν μέρος στους τελικούς των αγώνων!!!
Επίσης ο Σ.Ε.Κ.Θ. αποφάσισε ότι η συμμετοχή στους αγώνες και σε όλες τις καλλιτεχνικές, πολιτιστικές κ.λ.π. εκδηλώσεις, να είναι 10Ε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: