Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2010

HST Extreme 82


Η Λεπίδα Extreme 82 έχει σχεδιαστεί και μελετηθεί αποκλειστικά και μόνο για ελεύθερη κατάδυση. Η Extreme 82 κατασκευάζεται με την μέθοδο High Pressure and Temperature System ( HPTS ).
Οι 82 πόντοι ολικού μήκους της προσφέρουν μεγάλη ώση , τόσο στην κατάδυση όσο και στην ανάδυση από μεγάλα βάθη. Διαθέτει 3 ενισχύσεις που ξεκινούν από την αρχή της λεπίδας. Κάμπτεται αρμονικά σε όλο της το μήκος, ακολουθώντας πιστά την κίνηση του ποδιού και εκτονώνει μεγάλη μάζα νερού λόγω της προηγμένης σχεδίασης της.
Η συγκεκριμένη λεπίδα θα σας δώσει το απόλυτο των δυνατοτήτων της όταν εφαρμόσετε αργές και σταθερές πεδιλιές. Η λεπίδα Extreme 82 είναι μια πιλοτική λεπίδα που με βάση αυτήν μπορείτε κατόπιν συνεννόησης με το τεχνικό τμήμα να κατασκευάσετε την λεπίδα που σας ταιριάζει απόλυτα.
Η HST πρωτοπορεί κατασκευάζοντας για κάθε παραγγελία δυο λεπίδες παραπλήσιων σκληροτήτων και μετά από δοκιμή που θα πραγματοποιήσετε, επιλέγετε την ιδανική για εσάς. Το κόστος κατασκευής ορίζεται κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εφαρμογών.

Η Extreme 82 είναι η λεπίδα για αυτούς που αναζητούν το απόλυτο για την ελεύθερη κατάδυση.

τεχνικά χαρακτηριστικά:

• 3 x carbon 420 μιας κατεύθυνσης
• 2 x ενισχύσεις carbon 160 Twill 2 Χ 2
• 1 x ενίσχυση carbon 125 μιας κατεύθυνσης
• ολικό μήκος λεπίδας 82 cm
• Γωνία λεπίδας 19 μοίρες

Λιανική τιμή βασικού μοντέλου με ΦΠΑ 395 € συν έξοδα αποστολής (αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα)
προτείνεται μόνο για πέλματα PATHOS μαλακά
χρόνος παράδοσης δέκα (10) εργάσιμες

τρία (3) χρόνια γραπτή εγγύηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: