Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΛΑΥΚΟΣ:ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ


Ο σύλλογος Γλαύκος διοργανώνει θεωρητικό και πρακτικό σεμινάριο διάρκειας τριών ημερών (11-14-16/10/2010) , με θέμα τη διδασκαλία της σωστής τεχνικής σε όλες τις φάσεις της ελεύθερης κατάδυσης...........


Το συγκεκριμένο σεμινάριο έχει διοργανωθεί με επιτυχία δύο φορές φέτος με διαφορετικούς εισηγητές – εκπαιδευτές, με τους συμμετέχοντες να αποκομίζουν πολύτιμες και ουσιώδεις γνώσεις και να ζητούν να επαναληφθεί τόσο οι ίδιοι , όσο και αυτοί που δεν μπόρεσαν να τα παρακολουθήσουν.
Εισηγητής αυτή τη φορά θα είναι ένας από τους πιο γνωστούς και έμπειρους εκπαιδευτές ε/κ, ο Σταύρος Μπακανδρέας. Εκπαιδευτής εκπαιδευτών τρίτου επιπέδου ελεύθερης κατάδυσης ΕΟΥΔΑΤΚ, Εκπαιδευτής τεσσάρων αστεριών CMAS, εκπαιδευτής PADI OWSI, Διευθυντής εκπαίδευσης στα σχολεία εκπαιδευτών ε/κ της Ομοσπονδίας, πτυχίο προπονητού Γ.Γ.Α. Καταδύσεων Α’ τάξεως και πτυχίο προπονητού Τεχνικής Κολύμβησης Γ’ τάξεως, μέλος της ΑΙDΑ HELLAS, υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας υποβρύχιας αλιείας, συμμετείχε σε αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης και σε αγώνες κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων ανοικτής θάλασσας με Πανελλήνιες διακρίσεις και πολλά άλλα που βρίσκονται στην ιστοσελίδα του: http://www.bakandreas-freediving.com/

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
•Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010 9:00 μμ : Στο εντευκτήριο του συλλόγου (Αγκύλης 78 Ν. Κόσμος) θα γίνει το πρώτο θεωρητικό μέρος.

•Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010 9:00 μμ: Το δεύτερο θεωρητικό μέρος.

•Σάββατο ή Κυριακή 16-17 Οκτωβρίου 2010 : Στη θάλασσα το πρακτικό μέρος. Η μέρα, οι ώρες και η θαλάσσια περιοχή θα επιλεγούν μετά από συνεννόηση συμμετεχόντων και εκπαιδευτή.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να το δηλώσουν στα τηλ. 6945997203-6977573133 και στο e-mail info@glafkos.gr, καθώς ο αριθμός συμμετοχών λόγω του πρακτικού μέρους θα είναι προκαθορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν για τα οικονομικώς εντάξει μέλη του συλλόγου, ενώ για τα μη μέλη το κόστος είναι 10 €.


Δεν υπάρχουν σχόλια: