Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2010

Aggouato 5,5.................Αυτή η τιμή …….. δεν υπάρχει !!!!!Η aggouato 5,5 είναι μία από τις πιο επιτυχημένες στολές της ΑΡΝΕΑ
με εξαιρετική εμπορική πορεία.
Και πως άλλωστε να μην είναι μιας και συγκεντρώνει μοναδικά χαρακτηριστικά.
Είναι εξαιρετικά ζεστή άνετη, ανθεκτική και ιδιαίτερα οικονομική best value for money  όπως λέμε….


Για τη ζέστη υπεύθυνο είναι το κορυφαίο νεοπρέν  ( jersey παραλλαγής εξωτερικά , ξυρισμένο εσωτερικά ) των 5,5 που χρησιμοποιεί η ΑΡΝΕΑ για την Aggouato.
Το υλικό της  Aggouato έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές από την ΑΡΝΕΑ για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του σύγχρονου ψαροκυνηγού, προσφέροντας άριστη θερμομόνωση με ελαστικότητα που εκπλήσσει, ενώ παράλληλα έχει εξαιρετική αντοχή στην επαφή με τον βυθό. Η παραλλαγή της  Aggouato θεωρείται σαν μια από τις καλύτερες που υπάρχουν παγκοσμίως για μεσογειακό βυθό.

Ο κυνηγός σχεδόν εξαφανίζεται σε βραχώδεις βυθούς ενώ σε βυθούς με ποσειδωνία ο διασχηματισμός της  Aggouato διασπά εντελώς τον όγκο του.
Η παραλλαγή της Aggouato ακολουθεί την μεταβολή των χρωμάτων του μεσογειακού βυθού με τα κόκκινα και τα πορτοκαλί τμήματα της, να εξαφανίζονται σε βάθη μεγαλύτερα των 10 μέτρων με συνέπεια ο υποβρύχιος κυνηγός να βρίσκετε συνεχώς σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον. Το υλικό είναι εξαιρετικά μαλακό, ξυρισμένο εσωτερικά βοηθώντας  στον περιορισμό της κυκλοφορίας του νερού και ακολουθώντας την ανατομία του κορμιού του δύτη  αγκαλιάζει το σώμα του προσφέροντας μοναδική αίσθηση.

Η  Aggouato  έχει κορυφαία εφαρμογή σε ένα μεγάλο ποσοστό υποβρύχιων κυνηγών γιατί η στολή υλοποιείται με την μοναδική σχεδίαση  Aquaform που προσφέρει σοβαρά πλεονεκτήματα άνεσης στο νερό γιατί έχει προδιαγραμμένη στην στολή τη φυσική στάση του δύτη όταν βρίσκεται μέσα στο νερό.

Το σύνολο της στολή συμπληρώνεται με το λογότυπο της ΑΡΝΕΑ και το αντιολισθητικό επίθεμα όπλισης που δίνει ένα πολύ όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα ενώ το γνωστό λογότυπο της ΑΡΝΕΑ υπάρχει στην πλάτη της στολής και δίνει την δυνατότητα εύκολου εντοπισμού του δύτη από το ζευγάρι του.

H APNEA Agguato απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του χειμερινού ψαρέματος και σε αυτούς που δεν θέλουν να ρισκάρουν μία αμφίβολη επιλογή  γιατί απλά η ΑΡΝΕΑ σίγουρη για τα προϊόντα της καλύπτει την  Aggouato όπως όλες τις ξυρισμένες στολές της με 2 ολόκληρα χρόνια πλήρους εγγύησης.

Τιμή προσφοράς: Aggouato 5,5mm από 229 ευρώ ΤΩΡΑ 169 ευρώ

Πληροφορίες τηλ 210 9593685

Δεν υπάρχουν σχόλια: