Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΑΘΜΙΔΑ APNEA ACADEMY ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.


Το τελευταίο  σχολείο 2ης Βαθμίδας  της Σχολής Ελεύθερης Κατάδυσης του Ρομπερτο Καλιτς για το 2010 ολοκληρώθηκε στα μέσα Οκτωβρίου.
Η εκπαίδευση στα σχολεία  Ελεύθερης Κατάδυσης του Ρομπερτο εφαρμόζεται με το σύστημα  Apnea Academy.........

Ο Ρομπερτο Καλιτς είναι Eκπαιδευτής Εκπαιδευτών Eλεύθερης Kατάδυσης ApneaAcademy , Eκπαιδευτή Eκπαιδευτών*** Eλεύθερης Kατάδυσης Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Α.Τ.Κ- C.M.A.S.S. και διεθνής Κρητίς Αγόνων Ελεύθερης Κατάδυσης.
Τα σχολεία Ελεύθερης Κατάδυσης που διοργανώνει ο Ρομπερτο Καλιτς απευθύνονται σε όσους ασχολούνται και σκοπεύουν να ασχοληθούν με  το υποβρύχιο ψάρεμα και την Ελεύθερη Κατάδυση και θέλουν να μάθουν η να βελτιώσουν της  ικανότητες τους στις τεχνικές ψαρέματος.  
Το σχολείο  παρακολουθήσαν επιτυχώς οι Δριβα Ιωάννα, Ταλουμης Βασίλης, Αναστασιου Νικόλαος, Βαμβουνης Νεκτάριος, Πανδης Χριστιανός, Μονεος Μιχάλης, Κοροπούλης Άρης, Πατέρας Κωνσταντίνος, Βασιλακος Άγγελος, Παπανικολαου Ηλίας, Ζαμανης Γιώργος και Βασιλατος Γιώργος.. Το σχολείο ολοκληρώθηκε σε οχτώ ημέρες όπου οι μαθητές εκπαιδεύτηκαν σε θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα τα οποία γίνονται σε πισίνα και θάλασσα.
Ο Ρομπερτο Καλιτς,  δίδαξε: τεχνική αναπνοών, τεχνική ελεύθερης κατάδυσης, εφαρμογή κανόνων ασφάλειας στης τεχνικές υποβρύχιου κυνηγίου, εξειδικευμένη διατροφή, εξοπλισμό, στατική και δυναμική άπνοια, εναλλακτικές τεχνικές εξίσωσης και εκγύμναση ευσταχιανων σαλπίγγων και φυσικά είχε όλη την επιμέλεια σε όλα τα πρακτικά μαθήματα θάλασσας και πισίνας όπως κολύμπι, στατική και δυναμική.  Ο Γιάννης Μοραΐτης δίδαξε φυσική, φυσιολογία και πρώτες βοήθειες. Ο Δημήτρης Κούμουλος τεχνική ελεύθερης κατάδυσης σε πρακτικό επίπεδο στην θάλασσα μαζί με τον Ρομπερτο και η ψυχολόγος κηρία Τζούλι Δουφεκα τεχνικές αυτοσυγκέντρωσης και χαλάρωσης.  Έτσι οι μαθητές,  κατάφεραν την τελευταία ημέρα της εκπαίδευσης στην θάλασσα να καταδυθούν άνετα στα 20 μέτρα.

Τα  χειμερινά   τμήματα διαμορφώνονται ως εξής:
1η Βαθμίδα ……….1- 5 Δεκεμβρίου.
1η Βαθμίδα………..19-23 Ιανουαρίου.
1η Βαθμίδα………..16-20 Φεβρουαρίου.
1η Βαθμίδα ……….16-20 Μαρτίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: