Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

Ξύλινα χειροποίητα ψαροντούφεκα Benthos

Το μεράκι και η αγάπη για το ψαροτούφεκο έχουν σαν αποτέλεσμα τα ξύλινα όπλα Benthos......


Εξολοκλήρου χειροποίητο ψαροντούφεκο αποτελείται από τέσσερις φέτες τικ. Οι φέτες είναι ειδικά επεξεργασμένες, αυξάνοντας την επιφάνεια επαφής κατά 40%, έχοντας και το ανάλογο αποτέλεσμα στην αντοχή της συγκόλλησης.


Η άτρακτος είναι σε σχήμα σουπιάς για βελτιωμένη υδροδυναμική. Η λαβή, διαμορφώνεται σύμφωνα με το χέρι του χρήστη για αξεπέραστη αίσθηση. Ο μηχανισμός σκανδάλης είναι ρυθμιζόμενος ως προς τη διαδρομή του. Η σχοινοπιάστρα τοποθετείται είτε αριστερά είτε δεξιά. Κάθε ψαροντούφεκο Benthos, εξοπλίζεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χρήστη.

Τα δύο κύρια στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα ψαροντούφεκα Benthos, είναι η μεγάλη μάζα τους και το μικρό offset(κάθετη απόσταση μεταξύ του άξονα της βέργας και της καμπύλης στη λαβή, που «κάθεται» το χέρι). Ενδεικτικά, ένα draco 110, ζυγίζει λίγο λιγότερο από 3kg με offset max. 25mm.

Υπάρχουν δύο διαφορετικά μοντέλα, draco και rubra. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του draco είναι η κεφαλή ανοιχτού τύπου, όπου διευθετεί τα λάστιχα με τρόπο που κάνει ευκολότερη τη σκόπευση. Το rubra, έχει περαστά λάστιχα για ακόμα χαμηλότερο προφίλ.

Διατίθενται σε μήκη από 90 έως 125, ανά 5, καθώς και ειδικές παραγγελίες. Τιμή, από 420 ευρώ.

Καλύπτονται από εγγύηση δύο ετών για το ξύλινο μέρος και εφ’όρου ζωής για το μηχανισμό. Δωρεάν συντήρηση στα δύο πρώτα χρόνια.

Στοιχεία επικοινωνίας: τηλ. 6938 609940, fax. 24210 66848, www.benthos.gr, e-mail. info@benthos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: