Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

Στολή Competition από την Cressi sub


Η Cressi-sub έχοντας τεράστια εμπειρία στην κατασκευή στολών κατάδυσης και λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία των αθλητών της στο υποβρύχιο κυνήγι, δημιουργεί στολές που οι ανάγκες του δύτη είναι αυξημένες και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει την διαφορά στις επιδώσεις...

Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει την απόλυτη άνεση και εργονομία σε όλη την διάρκεια ζωής μίας στολή, ενώ η ζωή της, δηλαδή, η ελαστικότητα επεκτείνετε για αρκετά χρόνια σε σχέση με το παραδοσιακό νεοπρέν.
Ο συνδυασμός των κατάλληλων υλικών με διαφορετική ελαστικότητα και η υπερ-αυξημένη ελαστικότητα των υλικών που χρησιμοποιεί η Cressi-sub αποτελούν την εγγύηση του ονόματος της.

H Competition 2 της Cressi-sub είναι μία στολή κατάδυσης με τέλεια σχέση τιμής και ποιότητας και παράλληλα είναι η πιο δοκιμασμένη στολή υποβρύχιου κυνηγίου που και γενικότερα κατάδυσης της Cressi-sub στην παγκόσμια αγορά. Αν νομίζετε ότι αυτά είναι απλά λόγια εντυπωσιασμού τότε απλός απορυθμίστε τα ειδικά χαρακτηριστικά της.

Ξεκινώντας από τα γενικά η στολή Cometition 2 είναι εμπλουτισμένη με την καινοτομία HSC της Cressi-sub. Αυτό σημαίνει ότι η στολή αυτή είναι κατασκευασμένη από ULRTASPAN (ανοιχτού πόρου) και έχει σχεδιασμό με τα προσχεδιασμένα γόνατα, αγκώνες, και κουκούλα. Επίσης σε ορισμένα σημεία έχει χρησιμοποιηθεί Powertex ώστε τελικά να έχετε την ελαστικότερη και ανατομικότερη στολή που μπορείτε να βρείτε στην τιμή της. Επίσης, έχει ελαφρός λεπτότερο υλικό στα άκρα που είναι τα aquastop αλλά και στην μέση. Με αυτό τον τρόπο έχετε τέλια εφαρμογή και μεγαλύτερη ελαστικότητα στα σημεία εισόδου του νερού ώστε να καθυστερεί η ανανέωση νερού, δηλαδή, να μειώνετε στο ελάχιστο η τυχόν απώλεια θερμότητας.

Η στολή αποτελείται από σακάκι με ενσωματωμένη κουκούλα και χωριστό παντελόνι και παράγεται σε τρεις τύπους, στα 3.5, στα 5 και στα 7 mm.
Υπάρχουν επίσης aqua stops στο πρόσωπο και στα άκρα και ενισχύσεις στους αγκώνες και στα γόνατα και επιστήθιο όπλισης του ψαροτούφεκου. Πρόκειται για μία στολή για υποβρύχιο ψάρεμα και ελεύθερη κατάδυση, υπερελαστική, με νεοπρέν μέτριας πυκνότητας, με ιδιαίτερα υδροδυναμικά χαρακτηριστικά. Το εξωτερικό μαύρο χρώμα σπάει με τα γκρι επιθέματα που λειτουργούν σαν καμουφλάζ και με τις ενισχύσεις από υλικό Powertex. Τα aqua stops είναι κατασκευασμένα από ελαφρώς λεπτότερο λείο νεοπρέν εσωτερικά και υπάρχουν γύρω από το πρόσωπο, το λαιμό, τη μέση, τους καρπούς και τους αστραγάλους. Η στολή έχει ανατομικό σχήμα με προφορμαρισμένα τμήματα. Τα τελειώματα των aqua stops είναι κατασκευασμένα με γκρι στολή που δεν ξεφτίζει. Παντελόνι long john (με τιράντες). Διαθέσιμα πάχη: 3.5, 5 και 7mm. Μεγέθη από II έως VI.


Αν όλα αυτά δεν σας εντυπωσιάζουν, τότε σίγουρα μαθαίνοντας ότι αυτή η στολή έχει την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με άλλες στολές της κατηγορία της είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακό. Αν είστε σκληροπυρηνικός ή ακόμα και νέος κυνηγός και ψάχνετε μία στολή υψηλής ποιότητας σε ιδανική τιμή τότε τι καλύτερο από την Cressi-sub Competition 2.

Πληροφορίες   ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΑΒΕΕ apostolidis@cressi-sub.gr 2103242548     

Δεν υπάρχουν σχόλια: