Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010

Edy υπολογιστής καταδύσεων της Cressi sub


Όταν ένα ψηφιακό όργανο κατάδυσης με διπλό ρόλο δηλαδή και στην αυτόνομη και στην ελεύθερη κατάδυση αποκτά υψηλές προδιαγραφές αισθητικής αλλά και λεπτότητας, τότε η επιλογή του σύγχρονου και ψαγμένου ψαροκυνηγού, απνείστα ή και αυτοδύτη, στρέφεται προς τον Edy, το ρολόι υπολογιστή καταδύσεων της  Cressi sub.......

O Edy φιλοδοξεί να γίνει ο δεύτερος σύντροφος σας στο υποβρύχιο ψάρεμα αλλά και στην ελεύθερη κατάδυση μετά φυσικά από το ζευγάρι σας. Ταυτόχρονα η αισθητική του το κάνει να είναι ένα κόσμημα στον αριστερό σας καρπό, τόσο για τις καθημερινές όσο και για τις επίσημες εξόδους σας.
Το design του είναι αρκετά προχωρημένο ώστε να ταιριάζει με όλα τα ρούχα, από φόρμα μέχρι και επίσημο κουστούμι.
Εκτός από εμφάνιση όμως παρουσιάζει πολύ μεγάλη αντοχή στις υποβρύχιες βόλτες του. Η κατασκευή του στη στεφάνη του είναι από τιτάνιο με συμπαγές δέσιμο με το υπόλοιπο ρολόι – υπολογιστή. Η κάσα του είναι από κράμα πλαστικού όπως και το λουρί του.
Η επιχειρησιακή αποστολή του ρολογιού είναι εμφανής στη θάλασσα από τα πρώτα λεπτά που θα έρθει σε επαφή με το υγρό στοιχείο.
Ένα πρώτο του στοιχείο λοιπόν είναι ότι διαθέτει όργανο μέτρησης θερμοκρασίας του περιβάλλοντος του οποίου βρίσκεται.
Η άμεση καταγραφή του βάθους που βρίσκεται είναι άμεση τόσο στην κάθοδο όσο και στην άνοδο. Φτάνοντας  στην επιφάνεια ο δύτης έχει την δυνατότητα να δει το χρόνο βυθού που διήρκεσε η βουτιά από τη στιγμή κατάδυσης έως και τη στιγμή ανάδυσης.
Φυσικά στην επόμενη σας βουτιά θα επαναλάβει τις ίδιες λειτουργίες κρατώντας μεταξύ των δύο καταδύσεων στο αρχείο του, τη βαθύτερη αλλά και το μεγαλύτερο χρόνο άπνοιας. Φυσικά αυτό το κάνει μέχρι το τέλος  του ψαρέματος σας ώστε να έχετε ένδειξη για τη βαθύτερη βουτιά αλλά και το μεγαλύτερο χρόνο της ημέρας.
Μεταξύ των καταδύσεων ο Edy θα σας δείχνει με ακρίβεια το χρόνο παραμονή σας στην επιφάνεια ώστε να ρυθμίζεται με ασφάλεια πόσος θα θέλατε να είναι ο χρόνος που θα αφήσετε από βουτιά σε βουτιά.

Στο τέλος των καταδύσεων σας ο Edy θα σας δίνει αθροιστικά πόσο συνολικά χρόνο έχετε καταγράψει σε άπνοια τη συγκεκριμένη μέρα αλλά και τη μέση θερμοκρασία νερού.
Το συγκεκριμένο ρολόι θα κρατήσει στο ιστορικό του όλα τα παραπάνω στοιχεία τα οποία μπορείτε να μελετήσετε κατά την επιστροφή σας.
Κάθε ιστορικό προστίθεται στο αρχείο του και έτσι έχετε αναλυτικά με ημερομηνία αλλά και ώρα την κάθε εξόρμηση σας.
Φυσικά όλα αυτά τα δεδομένα μπορείτε να τα μεταφέρετε μέσω γέφυρας usb στον προσωπικό σας υπολογιστή.
Μετά το σκύλο ο Edy θα είναι σίγουρα ο πιο πιστός σας σύντροφος και δεν θα τον αποχωριστείτε ποτέ.    

Πληροφορίες Ε. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΑΒΒΕΕ- ΤΗΛ 210 3411989-90

Δεν υπάρχουν σχόλια: