Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

Δοκιμή λεπίδων HST


Την Κυριακή 10/10/2010 και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε  για ακόμα μία φορά δοκιμή λεπίδων carbon από το www.edive.gr και την HST..........


Η δοκιμή έγινε στο δεύτερο λιμανάκι Βουλιαγμένης, στο γνωστό πηγάδι. Οι φίλοι ψαροκυνηγοί αλλά και οι φίλοι της ελεύθερης κατάδυσης γνώρισαν  από κοντά τη νέα σειρά λεπίδων shark skin και  ενημερώθηκαν  για αυτήν την καινοτόμο μέθοδο που εφαρμόζεται στην κατασκευή λεπίδων carbon από την HST.

Όλα τα μοντέλα λεπίδων HST ήταν διαθέσιμα στο κοινό να τα κολυμπήσει και να γνωρίσει έτσι από κοντά τις δυνατότητες αυτών των νέων καινοτόμων λεπίδων από ανθρακόνημα.
Γνωστά ονόματα που υποβρύχιου κυνηγίου και τις ελεύθερης κατάδυσης βρέθηκαν μαζί και οι εντυπώσεις από τις λεπίδες HST που τους άφησαν ήταν πολύ θετικές.

Το βασικό πλεονέκτημα που οι συγκεκριμένη σειρά λεπίδων διαθέτει είναι το ελάχιστο έργο από τον ελεύθερο δύτη προσφέροντας όμως παράλληλα μεγάλες επιδώσεις και ξεκούραστη πεδιλιά.

Ο καιρός δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν σύμμαχος στην χθεσινή εκδήλωση αλλά το πάθος όσων παραβρέθηκαν στην χθεσινή εκδήλωση νίκησε τις όποιες αντιξοότητες.

Για ακόμα μία φορά η επιμονή και η υπομονή νίκησαν ΤΥΧΑΙΟ ….ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!!! 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: