Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

Mundial Camo…….Σχεδιασμένη από πρωταθλητές
Μία στολή παραλλαγής σχεδιασμένη από τον παγκόσμιο πρωταθλητή υποβρύχιου κυνηγιού Pedro Carbonel διαθέτει η εταιρεία BEUCHAT για όσους θέλουν να είναι αόρατοι !!!Χάρη στους χρωματικούς της συνδυασμούς ο υποβρύχιος κυνηγός δεν γίνεται αντιληπτός σε όλους σχεδόν τους μεσογειακούς βυθούς αποκτώντας πλεονέκτημα έναντι του θηράματος του.
Με ανατομικό πατρόν για να διευκολύνει την αναπνοή και την ελευθερία στις κινήσεις και ενισχύσεις σε όλα τα σημεία τριβής    ( γόνατα, αγκώνες και επιστήθια ) από supratex.
 Πολύ ελαστική διατίθεται στα 3,5 5,0 και 7,0 χιλιοστά και σε δύο χρωματικές παραλλαγές ( πράσινη και καφέ ) για να μπορεί να επιλέξει ο υποψήφιος αγοραστής την ιδανική στολή για το ψάρεμα του.


Η ξυρισμένη εσωτερική της επιφάνεια εγγυάται απαράμιλλη άνεση και ζεστασιά. Το σακάκι είναι με ενσωματωμένη κουκούλα και το παντελόνι είναι με ενσωματωμένο γιλέκο, το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί από την εταιρεία αν το επιθυμεί ο πελάτης. 
Η  BEUCHAT μαζί με τις στολές της παρέχει πλήρη σειρά προϊόντων παραλλαγής όπως βατραχοπέδιλα και μάσκα για να τα συνδυάσει με τις στολές της.
Μια εγγυημένη πρόταση από μία πρωτοπόρο εταιρεία στο χώρο που συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τις καινοτομίες και τα προϊόντα της.
Εισαγωγή και διάθεση από την εταιρεία  Ν. ΚΑΡΤΕΛΙΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε
Πληροφορίες 210 4825887  

Δεν υπάρχουν σχόλια: