Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

Rent a Rib


Χαρείτε τη θάλασσα νοικιάζοντας ένα φουσκωτό σκάφος.
Επιλέξτε τον τύπο σκάφους που σας ταιριάζει ανάλογα με την παρέα σας και εξερευνήστε το μαγικό θαλάσσιο περιβάλλον, απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές σε απομονωμένες παραλίες....
Βιώστε την απόλυτη ελευθερία σε ημερήσιες ή και πολυήμερες εξορμήσεις από προορισμό σε προορισμό όπως και όταν εσείς προτιμάτε, παραλαμβάνοντας ένα πλήρως εξοπλισμένο και αξιόπλοο σκάφος στον τόπο που εσείς επιθυμείτε.

Η Rent a Rib δραστηριοποιείται στην ενοικίαση φουσκωτών σκαφών θαλάσσης στον ελλαδικό χώρο. Σκοπός της εταιρείας είναι να προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να βιώσουν με απόλυτη ασφάλεια την εμπειρία ενός ταξιδιού με φουσκωτό σκάφος στα ελληνικά νερά και μέριμνα της εταιρείας η προετοιμασία και παράδοση του σκάφους. Μέσω της πολυετούς εμπειρίας και αξιοπιστίας της μητρικής της εταιρείας Parking Perasma (www.parkingperasma.gr) και πάντα με γνώμονα την αγάπη προς τη θάλασσα, διαθέτει και συνεχίζει να εξοπλίζει για τρίτη χρονιά ένα υπερσύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο στόλο φουσκωτών σκαφών προς ενοικίαση. Προσφέρει σε όλους όσους έχουν άδεια οδήγησης ταχύπλοου σκάφους τη δυνατότητα χρήσης μιας ευρείας γκάμας σκαφών επιλογής, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και προτιμήσεις. Γνώμονας της είναι η παροχή λύσεων και η ικανοποίηση των αναγκών των ταξιδιωτών κάθε ηλικίας, με δυνατότητα χρήσης σε μια ακτίνα που καλύπτει ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο.

50 ΧΛΜ ΛΑΚΚΑ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΟΔΟΣ ΜΙΝΩΟΣ 7
ΤΗΛ./FAX +30 22910 36386- 37560, +30 6944 777 379
Κιν. Marinos Takis  +30 6944577227
 email: info@rent-a-rib.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: