Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010

Στολή Tecnica από την Cressi subΤα προϊόντα της CRESSI ανέκαθεν αποτελούσαν σταθερές εξοπλιστικές αξίες. Οι στολές της Ιταλικής εταιρείας  αποτελούν αναμφισβήτητα αναπόσπαστο κομμάτι της ψαροτουφεκάδικης ιστορίας  Αυτό εξάλλου φαίνεται να το γνωρίζει και η ίδια η εταιρία και κάπως έτσι εξηγείται το γεγονός πως ενώ, λόγου χάρη, οι στολές της ανανεώνονται κάθε χρόνο, το όνομα τους παραμένει σταθερό.


Όπως με την TECHNIKA που εδώ και χρόνια αποτελεί παραδοσιακά την στολή της εταιρίας που φέρει εξωτερικά χρωματισμούς παραλλαγής. Η εταιρία παρήγαγε τη νέα TECHNICA που φέρει εξωτερικά φόδρα παραλλαγής μεσογειακού βυθού και εσωτερικά είναι ξυρισμένη με επίστρωση μαύρου τιτανίου. Το υλικό της φόρμας είναι μαλακό και με καλή ελαστικότητα. Το πατρόν της είναι το κλασσικό ανατομικό, αυτό που η Ιταλική εταιρία χρησιμοποιεί χρόνια, δοκιμασμένο και δικαιωμένο ακόμη και στους πλέον ιδιαίτερους σωματότυπους. Στα πλεονεκτήματα της καταδυτικής στολής συγκαταλέγονται επίσης και οι ενισχύσεις που φέρει εξωτερικά στα επίμαχα σημεία των αγκώνων και των γονάτων, όλες από supratex, αλλά και το στιβαρό επιστήθιο οπλίσματος. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, το σπουδαίο υλικό, το άνετο πατρόν, οι ενισχύσεις και το εξωτερικό camouflage, αλλά πάνω από όλα η παράδοση και το κύρος της εταιρίας, καθιστούν την TECHNIKA μία εγγυημένη επιλογή, για όποιον αναζητά νέα στολή.
Η νέα Tecnica έχει νέα παραλλαγή και νέο πατρόν. Η παραλλαγή είναι τυπωμένη με τη βοήθεια του computer έτσι ώστε να έχουμε ακριβώς το επιθυμητό χρώμα και να διατηρείται η μαλακή υφή της φόδρας της στολής. Η φόδρα παραλλαγής είναι από nylon ύφασμα ενώ τα μαύρα τμήματα είναι ultraspan για μεγαλύτερη ελαστικότητα και επομένως καλύτερη εφαρμογή, θερμομόνωση και άνεση! Εσωτερικά είναι ανοιχτού πόρου με επικάλυψη black metallite.

Το νεοπρέν είναι μικρής φυσαλίδας και το πατρόν είναι προφορμαρισμένο.Υπάρχει διάσπαση της παραλλαγής για μείωση του όγκου του κυνηγού και ενισχύσεις από powertex στους αγκώνες και στα γόνατα έως το καλάμι.Υπάρχει επιστήθιο όπλισης με μαξιλαράκι και το παντελόνι είναι Long John.

Διατίθεται σε 3,5mm – 5mm – 7mm
Πληροφορίες   ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΑΒΕΕ apostolidis@cressi-sub.gr 2103242548     Δεν υπάρχουν σχόλια: