Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010

Digital IXUS 990 IS


Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές της ζωής σας από κοντά!  Η απόλυτα κομψή Digital IXUS 990 IS διαθέτει οπτικό ζουμ 5x για εντυπωσιακές λήψεις από μεγάλη απόσταση. Τραβήξτε εύκολα στατικές εικόνες με ανάλυση 12 MP, χάρη σε μία ευρεία γκάμα έξυπνων τεχνολογιών και καταγράψτε εκπληκτικά βίντεο Υψηλής Ευκρίνειας (HD).
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Φωτογραφική μηχανή 12 MP με κομψή σχεδίαση
  • Οπτικό ζουμ 5.0x με οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας
  • Έξυπνη αυτόματη λήψη & Τεχνολογία ανίχνευσης σκηνής
  • Επεξεργαστής DIGIC 4
  • Τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης
  • Τεχνολογία ανίχνευσης προσώπων
  • Οθόνη PureColor LCD II 3,0"
  • Λειτουργία i-Contrast
  • Κατάσταση ζουμ με φλουτάρισμα της εικόνας
  • Λήψη βίντεο HD και σύνδεση HDMI

Κομψή σχεδίαση IXUS
Σχεδιασμένη για να εντυπωσιάζει σε κάθε χρήση, η Digital IXUS 990 IS διαθέτει κομψή και εντυπωσιακή σχεδίαση που συμπληρώνονται ιδανικά με ένα ελκυστικό συνδυασμό δύο χρωμάτων.
Ανάλυση 12 Megapixel
Η ανάλυση των 12 MP επιτρέπει τη δημιουργία εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους ή τη δημιουργική κοπή των φωτογραφιών με τέλεια αποτελέσματα.
Πανίσχυρο ζουμ
Απολαύστε μία ευρεία γκάμα επιλογών για το καδράρισμα των λήψεών σας και κάντε ορατά ακόμα και τα πιο απομακρυσμένα θέματα, χάρη στο οπτικό ζουμ 5.0x. Ο οπτικός σταθεροποιητής εικόνας της Canon προσφέρει απόλυτα ευκρινείς φωτογραφίες σε όλο το εύρος του ζουμ.
Τεχνολογία ανίχνευσης σκηνής για μεγάλη ευκολία
Η κατάσταση Έξυπνης αυτόματης λήψης χρησιμοποιεί την τεχνολογία ανίχνευσης σκηνής για τον καθορισμό της φωτεινότητας του θέματος, της αντίθεσης, της απόστασης και της συνολικής χροιάς. Στη συνέχεια, η μηχανή επιλέγει μεταξύ 18 πιθανών καταστάσεων αυτή που προσφέρει τις ιδανικές ρυθμίσεις για τη συγκεκριμένη σκηνή.
Επεξεργασία υψηλής ταχύτητας
Ο επεξεργαστής DIGIC 4 της Canon προσφέρει υψηλές ταχύτητες επεξεργασίας και απόκρισης, εικόνες ανώτερης ποιότητας και εξαιρετικά πιστή αναπαραγωγή χρωμάτων. Οι προηγμένες τεχνικές μείωσης του θορύβου παρέχουν απόλυτα ευκρινείς εικόνες με υψηλό βαθμό λεπτομέρειας, ακόμα και κατά τη λήψη σε υψηλές ταχύτητες ISO.
Αντιμετώπιση του φλουταρίσματος της εικόνας
Η Digital IXUS 990 IS χρησιμοποιεί την τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης για την αντιμετώπιση του φλουταρίσματος της εικόνας. Η τεχνολογία αυτή ενεργοποιείται στην κατάσταση Έξυπνης αυτόματης λήψης και χρησιμοποιεί ένα πλήθος πρόσθετων τεχνολογιών για τον προσδιορισμό της κίνησης τόσο της μηχανής όσο και του θέματος. Στη συνέχεια, η μηχανή καθορίζει αυτόματα τη βέλτιστη ταχύτητα ISO για κάθε περίσταση.
Τεχνολογία ανίχνευσης προσώπων
Μία σειρά προηγμένων τεχνολογιών για την ανίχνευση προσώπων αναγνωρίζει έως 35 πρόσωπα σε μία σκηνή και προσαρμόζει κατάλληλα τις ρυθμίσεις εστίασης, έκθεσης, φλας και ισορροπίας λευκού, εξασφαλίζοντας βέλτιστα αποτελέσματα και φυσικούς τόνους δέρματος. Η λειτουργία ανίχνευσης κλειστών βλεφάρων σας επιτρέπει να αποφύγετε την απογοήτευση που προκαλεί η φωτογράφηση ανθρώπων σε λανθασμένη χρονική στιγμή. Το χρονόμετρο για πρόσωπα επιτρέπει την εύκολη λήψη ομαδικών φωτογραφιών, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα καταγραφής της σκηνής μετά από την ανίχνευση ενός επιπλέον προσώπου στο κάδρο.
Οθόνη PureColor LCD II 3.0"
Η Digital IXUS 990 IS διαθέτει οθόνη PureColor LCD II 3.0", ιδανική για προεπισκόπηση των εικόνων με υψηλό βαθμό λεπτομέρειας, εύκολη σύνθεση του κάδρου και πλοήγηση στα μενού της μηχανής. Η εμφάνιση των προαιρετικών Υποδείξεων και Συμβουλών στην οθόνη σας επιτρέπει να επωφεληθείτε στο έπακρο από τις δυνατότητες κάθε λειτουργίας. Επιπλέον, η λειτουργία Ενεργούς Προβολής ενεργοποιείται με την κίνηση και σας προσφέρει έναν συναρπαστικό τρόπο προεπισκόπησης των εικόνων σας.
Λειτουργία i-Contrast
Η λειτουργία i-Contrast της Canon προσφέρει βελτιωμένη αντίθεση και υψηλότερο βαθμό λεπτομέρειας κατά τη φωτογράφηση σε συνθήκες δύσκολου φωτισμού.
Κατάσταση ζουμ με φλουτάρισμα της εικόνας
Η ειδική κατάσταση ζουμ με φλουτάρισμα της εικόνας ενεργοποιεί το ζουμ του φακού κατά τη λήψη της φωτογραφίας, δίνοντας στην εικόνα μία δυναμική αίσθηση κίνησης.
Λήψη βίντεο HD
Δημιουργήστε ταινίες ανώτερης ποιότητας με υψηλή ευκρίνεια (1280x720, 30 καρέ/δευτ.) και στη συνέχεια συνδέστε ένα προαιρετικό καλώδιο HDMI για την αναπαραγωγή των λήψεών σας σε τηλεοράσεις HD ευρείας οθόνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: