Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010

Dive Easy......... Μάσκα, βατραχοπέδιλα και έφυγα!
 Αποφασίσατε να περάσετε λίγες ημέρες ξεκούρασης στην Κέρκυρα, για πάρα πολλούς λόγους, ωστόσο εσείς δεν θέλετε να αρκεστείτε στα προφανή. Ζητάτε κάτι παραπάνω που θα δώσει στις διακοπές σας έναν πιο extreme αέρα. 

Η απάντηση σε όσα ζητάτε βρίσκεται στο «Dive easy». Tο απόλυτο κέντρο καταδύσεων όχι μόνο για αρχάριους, που θέλουν να έρθουν σε επαφή με το βυθό για πρώτη φορά, αλλά και για έμπειρους δύτες. Το «Dive easy» είναι ένα σχολείο καταδύσεων από την ΕΟΥΔΑΤΚ- CMAS και την SSI, που παρέχει Nitrox και Trimix.
Ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αχαράβη του Δήμου Θιναλίων. Λειτουργεί όλο το χρόνο και έτσι θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε το μαγευτικό βυθό όποια εποχή και αν βρεθείτε στο νησί. Δοκιμάστε να κάνετε scuba diving, ακόμα και εσείς που δεν έχετε παρόμοια εμπειρία, ενώ για εσάς που είστε φαν της περιπέτειας, έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε πέντε ναυάγια, βάθους 8 έως 42 μέτρων. Μπορείτε ακόμα να ανακαλύψετε διαφορετικές σπηλιές, ανάλογα με την προτίμησή σας και το επίπεδο που βρίσκεστε, καθώς υπάρχουν σπηλιές βάθους 4 έως 30 μέτρων. Μην παραλείψετε όμως να κάνετε και snorkeling, καθώς το «Dive easy» σας παρέχει τον εξοπλισμό.
Ολες αυτές οι δραστηριότητες έχουν έδρα τους διάφορες περιοχές της Κέρκυρας, από την Παλαιοκαστρίτσα μέχρι το Νησάκι και τα Διαπόντια νησιά (Παλαιοκαστρίτσα, Αγ. Γεώργιος, Αρίλα, νήσος Διάπλο, νήσος Μαθράκι, νήσος Οθωνοί, νήσος Ερείκουσα, Αστρακερί, Ρόδα, Αχαράβη, Κασσιόπη, νήσος Καπαρέλι, Αγ. Στέφανος, Κερασιά, Κουλούρα, Καλάμι, Αγνί, Νησάκι). Σε αυτές τις περιοχές θα αντικρίσετε πρωτόγνωρες εικόνες, όπως ναυάγια, σπηλιές, ξέρες, και πολλή υποβρύχια ζωή, στα πανέμορφα και κρυστάλλινα νερά της Κέρκυρας.
Και βέβαια θα απολαύσετε και τη βόλτα σας, με το ταχύπλοο του κέντρου, διάρκειας από 5 έως 45 λεπτά, αναλόγως την περιοχή που θα επιλέξετε για την κατάδυσή σας.
Λοιπόν  εκτός από τη βαλίτσα σας, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας και τη μάσκα σας… και καλά μακροβούτια!«Dive Easy
Σαλβάνος Αντώνιος
Αχαράβη, Δήμος Θιναλίων
ΤΚ 49081, Κέρκυρα
Τηλ.-φαξ 26630-29350 Κιν. 6945013510Δεν υπάρχουν σχόλια: