Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

Διαγωνισμός φωτογραφίας στο Diving Store........


Το καταδυτικό κέντρο Diving Store θα διαλέγει κάθε εβδομάδα την καλύτερη φωτογραφία που τραβήχτηκε σε κατάδυσή  και θα κάνει δώρο την επόμενη βουτιά του στο φωτογράφο.
Μόνη προϋπόθεση είναι ότι δεν μπορεί να κερδίσει ο ίδιος δύτης δύο συνεχόμενες φορές.

Πριν φύγετε λοιπόν από το καταδυτικό κέντρο, χαζέψτε τις φωτογραφίες σας στο λαπτοπ σας, δώστε  την πιο καλή φωτό σας (δεν χρείαζετε να την επεξεργαστείτε εκείνη τη στιγμή, αν δεν προλαβαίνετε θα το κάνουν εκείνοι για εσάς και επιτρέψτε στην ομάδα του Diving Store να αποφασίσει με πλειοψηφικό τρόπο την καλύτερη της εβδομάδας.

Εννοείται ότι η φωτογραφία αυτή θα φιγουράρει στο επόμενο newsletter, του Diving Store

Στο τέλος του χρόνου θα σας ζητηθεί  να ψηφίσετε την καλύτερη από όλες και ο νικητής θα κερδίσει ένα πακέτο 10 καταδύσεων για το 2011.

Ο κάθε φωτογράφος έχει δικαίωμα σε 2 συμμετοχές για την φωτογραφία της χρονιάς (που θα επιλέξει ο ίδιος αν έχει κερδίσει πάνω από δύο φορές), το πακέτο 10 καταδύσεων αφορά τις καταδύσεις στην περιοχή και όχι βουτίες τύπου Avantis. Επίσης αναφέτεται σε ενοικίαση φιάλης-ζώνης βαρών και θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέσα στο 2011.Ξέρετε ότι...;

-Είναι ανοιχτά και τις Τετάρτες, Πέμπτες και Παρασκευές 12-7μμ. Επειδή όμως προτιμούν να είναι υποβρυχίως, καλό είναι να  ρίξετε ένα τηλέφωνο πριν πάτε για να νοικιάσετε ή να γεμίσετε τις μπoυκάλες σας!

- Οι κάτοχοι επαγγελματικών πτυχίων (DM και πάνω) δικαιούνται 15% έκπτωση στις βουτιές μας.

- Αν σας αρέσει να βουτάτε μαζί το Diving Store συνέχεια, αγοράστε ένα πακέτο προπληρωμένων καταδύσεων (5,10,20) και κερδίζετε ουσιαστική έκπτωση στις καταδύσεις σας!

- Όταν ο φίλος ή η φίλη σας καταδύεται σε ένα discover scuba πρόγραμμα, εσείς μπορείτε να βουτήξετε μαζί του/της χωρίς κόστος!
Πληροφορίες www.divingstore.gr, info@divingstore.gr,
Τηλ. 22910 79686, 6932 080239,
37ο χλμ. Παραλ/κής Αθην-Σουνίου Αγ. Δημητρίου 71
Αγ. Μαρίνα, 19400.

Δεν υπάρχουν σχόλια: