Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010

Ellipse Balanced/ MC 9 - SC


Το όνομα Cressi sub αποτελεί εγγύηση τόσο στην ελεύθερη όσο και στην αυτόνομη κατάδυση. Δύο εντελώς διαφορετικές φυλές ανθρώπων μία αγάπη ……η θάλασσα
Ξεκινώντας  παρουσιάσεις και στην αυτόνομη κατάδυση ο ρυθμιστής  Ellipse Balanced/ MC 9 – SC της συγκεκριμένης εταιρείας έρχεται να δομήσει μία ενότητα.


Ένας νέος ρυθμιστής σχεδιασμένος από τον συνδυασμό του νέου πρώτου σταδίου υπερ-ισορροπημένου διαφράγματος MC9 και του εντελώς νέου δεύτερου σταδίου Ellipse Balanced.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικά υψηλής απόδοσης ισορροπημένο δεύτερο στάδιο, που επιτρέπει στον χρήστη να ρυθμίζει τόσο το φαινόμενο Venturi (θέση πριν την κατάδυση ή θέση κατά την κατάδυση ), όσο και την προσπάθεια αναπνοής.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Το νέο δεύτερο στάδιο Ellipse Balanced έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους φίλους του σπορ την απόλυτα καλύτερη απόδοση από ολόκληρη την γκάμα των ρυθμιστών Cressi.
Έχει ένα νέο ελαφρά μεγαλύτερο, σώμα και ένα νέο διάφραγμα, το οποίο βελτιώνει την πολύ μικρή προσπάθεια εισπνοής του Ellipse ακόμα περισσότερο.
Το ισορροπημένο σύστημα για τον αέρα της βαλβίδας, επιτρέπει συνεχή λειτουργία σε οποιοδήποτε βάθος και με οποιαδήποτε πίεση αέρα στη φιάλη.Ο κοχλίας πιάνεται εύκολα, ακόμα και φορώντας γάντια, οπότε είναι δυνατή κάθε στιγμή η ρύθμιση της προσπάθειας εισπνοής, κατά τις προτιμήσεις του χρήστη και ανάλογα το είδος της χρήσης, πχ σαν πρώτος ρυθμιστής ή σαν αναπληρωματικός ρυθμιστής. Το σύστημα ρύθμισης προστατεύεται από μία διπλή στεγανοποίηση και είναι απόλυτα στεγανό, προσφέροντας επίσης μία πολύ μαλακή περιστροφή, με αντοχή στον χρόνο. Ένας μοχλός που δρα σαν ανακλαστήρας της ροής αέρα και είναι τοποθετημένος στο πάνω μέρος του σώματος του 2ου σταδίου, κάνει δυνατή τη ρύθμιση του φαινομένου Ventouri. Όταν τοποθετηθεί στη θέση (-) λειτουργεί σαν φάση πριν την κατάδυση, εμποδίζοντας τη διαρροή αέρα από (free flow) το ρυθμιστή στην επιφάνεια, πριν φορεθεί στο στόμα και όταν τοποθετηθεί στο (+) ο ρυθμιστής αναπτύσσει μέγιστη παροχή αέρα. Ένας νέας σχεδίασης εσωτερικός σωλήνας εγγυάται ένα υπολογίσιμο φαινόμενο Ventouri, που ενισχύει την απόδοση του ρυθμιστή και την ίδια στιγμή κάνει την παροχή του αέρα πιο ομαλή και πιο φυσική.
1ο στάδιο
Ρυθμιζόμενο ισορροπημένο δεύτερο στάδιο
Αποκλειστικός τρόπος ανοίγματος με “ξεδίπλωμα” της θήκης και ειδικό κλείδωμα
Πατενταρισμένο ελλειπτικό διάφραγμα
Μοχλός με ποικίλο προφίλ
Σύστημα ρύθμισης της προσπάθειας εισπνοής με διπλή στεγανοποίηση
Εκτροπέας ροής αέρα με θέσεις “πριν” και “κατά την διάρκεια” της κατάδυσης
Δύο μοντέλα στο μουστάκι εκπνοής με διαφορετικό μήκος μεταξύ τους
Βάρος: 190 gr

Πληροφορίες   ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΑΒΕΕ apostolidis@cressi-sub.gr 2103242548    

Δεν υπάρχουν σχόλια: