Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

GARMIN GPSMAP 720


Το GPSMAP720 είναι ένα GPSPlotter νέας γενιάς που θα αλλάξει τα δεδομένα στο σκάφος σας. Η μοναδικής φωτεινότητας οθόνη του στις 7 ίντσες είναι ακριβώς αυτό που έλλειπε από την σειρά των GPSPlotters της Garmin.

Λειτουργεί με την αφή γεγονός που κάνει την λειτουργία του εντυπωσιακά απλή ενώ το μέγεθος του είναι ιδανικό για να βλέπετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. 
Έχει ενσωματωμένη κεραία GPS για πιο εύκολότερη τοποθέτηση ενώ δέχεται και εξωτερική.Προσθέστε τον αναλυτικό χάρτη g2 Vision για να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες του. Το GPSMAP 720 σχεδιάζει αυτόματα μία προτεινόμενη πορεία την οποία μπορεί να προβάλει σε χάρτη πλοήγησης, ψαρέματος ή ακόμα και σε τρισδιάστατο χάρτη! Επιπλέον, το GPSMAP 720 μπορεί να συνδεθεί και με κεραία Radar ενώ υποστηρίζει ΝΜΕΑ 2000 για σύνδεση με τον υπόλοιπο εξοπλισμό του σκάφους.

    Αποκτήστε τον έλεγχο με την αφή

    Όλες οι λειτουργίες γίνονται πολύ πιο εύκολα με την οθόνη αφής. Είτε αλλάζετε πορεία είτε απλά βλέπετε τις πληροφορίες για το ταξίδι σας η μετακίνηση στο μενού του GPSMAP 720 γίνεται χωρίς κανένα κόπο. Ακόμα, η φωτεινότητα της οθόνης του μετάβαλλεται ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού που επικρατούν. Αν λάβουμε δε υπόψη μας ότι είναι πλήρως αδιάβροχο είναι προφανές ότι το GPSMAP 720 έχει σχεδιααστεί για να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά σε κάθε περίπτωση.

    Προσθέστε Radar

    To GPSMAP 720 έχει είσοδο για να συνδεθεί με τις κεραίες Radar GMR της Garmin για να έχετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα χωρίς να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Η σύνδεση του Radar γίνεται πολύ εύκολα και ενώ το όφελος από την υψηλή ακρίβεια των Radar μας είναι αποδεδειγμένο.

    Προσθέστε τον χάρτη g2 Vision για να δώσετε άλλη διάσταση

    Με την προσθήκη του αναλυτικού ναυτικού χάρτη g2 Vision το GPSMAP 720 αποκτά δυνατότητες που εντυπωσιάζουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη όπως:

        * Αυτόματος Υπολογισμός Πορείας: ο χρήστης ορίζει μόνο τον προορισμό του και το GPSPLOTTER υπολογίζει αυτόματα την πορεία αποφεύγοντας όλα τα ενδιάμεσα εμπόδια όπως νησιά, ξέρες, ρηχά νερά κλπ.

    Ο g2 Vision δεν είναι ένας απλός χάρτης αφού σε μία μόνο κάρτα συνδυάζονται όλα τα παρακάτω:

        * Αναλυτικός χάρτης Πλόγησης με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ταξίδι όπως, βάθη ξέρες, ναυτικά βοηθήματα, εμπόδια, ναυάγια, απαγοερευμένες περιοχές
        * Χάρτη ψαρέματος με ισοβαθείς
        * Fish Eye View 3D: τρισδιάστατος χάρτης βυθού
        * Mariner’s Eye View 3D: τρισδιάστατος χάρτης πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας για εύκολο εντοπισμό της θέσης σας.
        * Δορυφορική απεικόνιση για ξηρά και θάλασσα
        * Φωτογραφίες από λιμάνια και μαρίνες
        * Οδικός χάρτης με σημεία ενδιαφέροντος για την περιοχή του λιμανιού


Δεν υπάρχουν σχόλια: