Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010

iPhone 4 Ήρθε για να αλλάξει τα πάντα. Ξανά.


Μετά την πρωτοφανή επιτυχία των iPhone 3G και iPhone 3GS που άλλαξαν την αγορά των smartphones, η Apple επανέρχεται με το iPhone 4, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο. 1,7 εκατομμύρια συσκευές (!) πουλήθηκαν στο πρώτο τριήμερο κυκλοφορίας τους στην αμερικανική αγορά, θέτοντας τις βάσεις για την ανάδειξη του iPhone 4 σε μία best-seller συσκευή στην παγκόσμια αγορά.

Με το iPhone 4, η Apple επαναπροσδιορίζει την αγορά των smartphones, παρουσιάζοντας μία συσκευή με εντυπωσιακή εμφάνιση που βασίζεται σε νέα υλικά και εμπνευσμένη σχεδίαση. Πρόκειται για το λεπτότερο smartphone με πάχος μόλις 9,3 χιλιοστά, το οποίο στηρίζεται σε προηγμένα τεχνολογικά συστατικά, αλλά και στο πρωτοποριακό iOS4, ένα συμπαγές και σταθερό νέο λειτουργικό σύστημα με κομψό και διαισθητικό interface που υποστηρίζει πολυεπεξεργασία και νέες εντυπωσιακές λειτουργίες. Ταυτοχρόνως, αποτελεί τη μεγαλύτερη πλατφόρμα mobile εφαρμογών, καθώς υποστηρίζει περισσότερες από 200.000 εφαρμογές!

Το iPhone 4 απευθύνεται σε όσους δίνουν μεγάλη αξία στο θέμα της αισθητικής και του design και αναζητούν ένα smartphone που να αποτελεί πραγματικό τεχνολογικό κόσμημα. Επίσης, προορίζεται για όσους θέλουν να έχουν μία state-of-the art συσκευή, η οποία ενσωματώνει κορυφαία τεχνολογικά συστατικά και μπορεί να υποστηρίξει το μεγαλύτερο φάσμα mobile εφαρμογών που υπάρχουν σήμερα διαθέσιμες για κινητό τηλέφωνο. Απευθύνεται, τέλος και στα επιχειρηματικά στελέχη, καθώς περιλαμβάνει τα εργαλεία για τον συγχρονισμό με τα εταιρικά δεδομένα και παρέχει ασφάλεια στη μεταφορά των πληροφοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: