Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010

Νέα συσκευή πλοήγησης MLS Destinator


Στην κυκλοφορία ενός νέου συστήματος πλοήγησης για όλους τους οδηγούς με "ειδική" dedicated συσκευή, το MLS Destinator ND X300, προχώρησε η MLS Πληροφορική, η εταιρεία που πρώτη προσέφερε σύστημα αυτόματης πλοήγησης στους έλληνες οδηγούς.

Το MLS Destinator ND X300  είναι ένα πλήρως φορητό σύστημα, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για πλοήγηση με στόχο να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του σύγχρονου οδηγού, προσφέροντας μοναδικά πλεονεκτήματα: ενσωματωμένη κεραία GPS 12 καναλιών, ευκρινέστατη οθόνη αφής TFT 3,5 ιντσών και ενσωματωμένο ηχείο, κάρτα SD 128 MB με εγκατεστημένο το software πλοήγησης και εύχρηστα πλήκτρα επιλογών. Το MLS Destinator ND X300 αποτελεί μια ιδιαίτερα κομψή, άριστη στην κατασκευή και εύκολη στη χρήση συσκευή.

Η ενσωματωμένη κεραία δεν προσφέρει μόνο καλύτερη αισθητική αλλά και ισχυρή λήψη και μεγάλη ακρίβεια, η μεγάλη οθόνη είναι ευανάγνωστη, ενώ οι φωνητικές οδηγίες ακούγονται καθαρά. Το σύστημα βασίζεται στην παγκοσμίως καταξιωμένη τεχνολογία πλοήγησης Destinator, ενώ περιλαμβάνει τους πλέον ακριβείς και επίκαιρους χάρτες της καταξιωμένης στο χώρο της γεωπληροφορικής εταιρείας NGI. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά του MLS Destinator ND X300 το καθιστούν πράγματι το πλέον λειτουργικό και προηγμένο ηλεκτρονικό σύστημα πλοήγησης για όλους τους οδηγούς.

Το MLS Destinator ND X300 καθοδηγεί το χρήστη με ακρίβεια, στροφή προς στροφή, με σαφείς φωνητικές οδηγίες στα Ελληνικά σε Αθήνα, Πειραιά, Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο και στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ελλάδας. Ο χρήστης δεν έχει παρά να δηλώσει οδό και αριθμό ή ακόμη και να διαλέξει ένα από τα 30.000 προαποθηκευμένα σημεία ενδιαφέροντος. Εξάλλου, το MLS Destinator ND X300 στην παρούσα έκδοσή του περιέχει χάρτες οδών για 50 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Η έκδοση του MLS Destinator ND X300 περιλαμβάνει ακόμη επιτραπέζιο φορτιστή και φορτιστή αυτοκινήτου, καλώδιο USB, βάση στήριξης με ιδιαίτερα εύκολη εγκατάσταση, καθώς και θήκη αποθήκευσης.

1 σχόλιο:

Ορθοδοξος είπε...

Καλημέρα σας.

Ένα νέο Ελληνικό και Ορθόδοξο ιστολόγιο δημιουργήθηκε για όλους αυτούς που αγαπούν την αλήθεια της πίστης μας αλλά κυρίως για όσους είναι ακόμη μακριά της. Ο ιστοχώρος “Αθεΐα, η άρνηση της αλήθειας” είναι μια προσωπική προσπάθεια προβολής αυτής της αλήθειας όσον αφορά την πλάνη της αθεΐας με σεβασμό και αγάπη προς κάθε άνθρωπο. Επισκεφτείτε το χώρο μας και καταθέστε τις απόψεις σας. Όποιος θεωρεί ότι εκφράζεται από το περιεχόμενο του, παρακαλώ ας το προωθήσει με όποιο τρόπο επιθυμεί.

Ευχαριστώ