Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

Motorola Defy ………. η νέα εμπειρία στα κινητά


Οθόνη 3.7” WVGA, Connected Music Player, MOTOBLUR και Android κάτω από το καπό! Αυτό είναι το νέο Motorola Defy και αψηφά τους κανόνες στα smartphones!

Το Defy προσφέρει την τελευταία έκδοση της μοναδικής λύσης της Motorola, το MOTOBLUR, που κάνει ακόμα πιο εύκολη τη διαχείριση όλων των e-mail σας, των μηνυμάτων και των social updates σας, με την προσθήκη φίλτρων, widgets πρόσθετη εταιρική ασφάλεια και ευπροσάρμοστη διαχείριση μπαταρίας.

Ο browser με δυνατότητα Adobe Flash Lite και η οθόνη 3.7” WVGA κάνουν ευχάριστο το καθημερινό σερφάρισμα, ενώ το τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με κάμερα 5 Megapixels. Έχει δυνατότητα Digital Living Network Alliance (DLNA) για streaming, αποθήκευση και επιλογές συγχρονισμού με συμβατές συσκευές στο σπίτι, όπως HDTVs, κονσόλες παιχνιδιών και PCs.

Ο Connected Music Player φέρνει τους στίχους στα τραγούδια σας και σας επιτρέπει να ανακαλύψετε, να αγοράσετε και να κατεβάσετε μουσική απευθείας από το τηλέφωνό σας. Επιλέξτε από περισσότερες από 70,000 εφαρμογές, widgets και παιχνίδια από το Android Market και απολαύστε την πρόσβαση στο Google και στις υπηρεσίες όπως το Google SearchTM, το Google Maps και το Gmail.

Motorola DEFY
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.1
Επεξεργαστής: 800MHz (μάλλον)
RAM: 512MB
Οθόνη: 3,7 ιντσών, 480×854 pixels
Κάμερα: 5 Megapixel με LED flash
Ενσωματωμένη μνήμη: 2GB
Κάρτες μνήμης: microSD (έως 32GB)
Wi-Fi, Bluetooth, A-GPS
Μπαταρία: 1540 mAh
Διαστάσεις: 59x107x13.4 χλστ.
Βάρος: 118 γρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: