Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010

Ο ROBERTO CALICH ΣΤO ΑΓΡΙΝΙΟ.


Το τετραήμερο της 28ης Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε   ένα σχολείο ελεύθερης κατάδυσης Apnea Academy  από τον R.Calich το οποίο διοργάνωσε  ο ιδιοκτήτης του νέου εξειδικευμένου καταστήματος  στο Αγρίνιο, “BLOWFISH” Ανδρέας Κουφογεωργος. 

Από το καλοκαίρι ο Ρομπερτο είχε λάβει μια πρόσκληση από την συγκεκριμένη παρέα  και είχε οριστεί η πραγματοποιήσει του σχολίου για τον φθινόπωρο. Το τμήμα ολοκληρώθηκε σε τέσσερις ημέρες όπου τα θεωρητικά μαθήματα γίνανε στην αίθουσα διδασκαλίας του καταστήματος του Ανδρέα  και  τα της πισίνας στο ιδιωτικό γυμναστήριο Απολλώνιο.  Για τα πρακτικά μαθήματα θάλασσας  επιλέχτηκε η θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αστακού και Μύτικα.
Το τμήμα ξεκίνησε την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου και  τα μαθήματα ολοκληρώθηκαν  Κυριακή 31 Οκτωβρίου.
Η πραγματοποίηση του τμήματος επισφράγισε την συνεργασία της “R.Calich”  με το   “Blowfish” που ξεκίνησε και συνεχίζει  στον εμπορικό τομέα με την δυναμική παρουσία τον «επώνυμων» προϊόντων  του Ρομπερτο στο πανέμορφο κατάστημα στο κέντρο τις πόλης.. Επίσης προγραμματίζονται τμήματα Ελεύθερης Κατάδυσης και σεμινάρια για το υποβρύχιο ψάρεμα για όλους τους ενδιαφερόμενους της ευρύτερης περιοχής της Αιτωλοακαρνανίας, Πρέβεζας και Λευκάδας.
Το τμήμα παρακολουθήσαν επιτυχώς οι  Αιμίλιος και Βασίλης Γούλας από την Άρτα
Ανδρέας και Αχιλλέας Κουφογεωργος και Γιάννης Φαρμάκης.
Για πληροφορίες μελλοντικών διοργανώσεων   οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 26410-20344 , 6942792273 και ηλεκτρονικά με το akoufogeorgos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: