Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010

Samsung galaxy tab ……..Περισσότερες δυνατότητες κάθε στιγμή !!!


To GALAXY Tab της Samsung σας εμπνέει προσφέροντας περισσότερες δυνατότητες κάθε στιγμή. Το GALAXY Tab ενσαρκώνει την έννοια της φορητής επικοινωνίας, με τη μινιμαλιστική του αισθητική δίνοντας στυλ στην καθημερινότητά. Απολαύστε μοναδική οπτική εμπειρία μέσω της οθόνης 7 ιντσών που συνδυάζει φορητότητα και δυναμικές λειτουργίες. Με βάρος μόνο 380 γραμμάρια θα θέλετε να το έχετε πάντα μαζί σας. Το μικρό και κομψό Samsung Galaxy Tab σας προσφέρει τη δύναμη του Μobile Computing και της προηγμένης επικοινωνίας, ήρθε να αλλάξει οριστικά τον τρόπο ζωής και εργασίας σας.

Πρόσβαση στο Internet χωρίς περιορισμούς με υποστήριξη Flash 10.1
Απολαύστε προβολή περιεχομένου Flash 10.1

Στην  7 ιντσών οθόνη του και ζήστε μοναδικές διαδραστικές εμπειρίες στο internet. Τώρα μπορείτε να επισκέπτεστε τους πολυάριθμους ιστότοπους με περιεχόμενο Flash 10.1 και να ψυχαγωγείστε με παιχνίδια και βίντεο ή να χρησιμοποιείτε μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Η απόλυτη αξιοπιστία και η χρήση των βασικότερων εφαρμογών Internet προσφέρουν μια νέα, μοναδική εμπειρία περιήγησης στο διαδίκτυο που δεν συγκρίνεται με τη συμβατική πρόσβαση που γνωρίζαμε μέχρι τώρα.


Readers Hub, ηλεκτρονική ανάγνωση βιβλίων, περιοδικών και εφημερίδων.

Το Readers Hub αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικής ανάγνωσης βιβλίων, περιοδικών, εφημερίδων και σας δίνει τη δυνατότητα να διαβάζετε έντυπο περιεχόμενο σε ψηφιακή μορφή, όπως το καινούργιο εκδοτικό bestseller, το κύριο άρθρο του αρχισυντάκτη της εφημερίδας που προτιμάτε ή ένα εκπαιδευτικό εγχειρίδιο. Φτιάξτε τη δική σας προσωπική βιβλιοθήκη ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση στα αγαπημένα σας βιβλία απλά με ένα άγγιγμα.

Η δύναμη της εικόνας στην επικοινωνία

Η οθόνη των 7 ιντσών είναι ιδανική για βιντεοκλήσεις που σας δίνουν τη δυνατότητα να επικοινωνείτε οπτικά με όλη την ομάδα σας πιέζοντας ένα μόνο πλήκτρο. Τώρα η επικοινωνία σας μπορεί να οπτικοποιηθεί. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα χρησιμοποιώντας το Samsung Galaxy Tab.

 

Όσες πληροφορίες χρειάζεστε

Με το Samsung GALAXY Tab θα βρείτε πληροφορίες για εστιατόρια και μέρη που αξίζει να δείτε και μάθετε την ιστορία των τόπων που επισκέπτεστε ώστε κάθε ταξίδι σας να αποτελεί αξέχαστη εμπειρία. Ακόμα και στα επαγγελματικά ταξίδια το Samsung GALAXY Tab αποτελεί πολύτιμο σύμβουλο.

 

Social Hub για ενοποίηση των λογαριασμών email, αποστολή μηνυμάτων και δυνατότητα κοινωνικής δικτύωσης.

Οργανώστε και συγχρονίστε καλύτερα τις ηλεκτρονικές σας επαφές με το Social Hub. Συγκεντρώστε όλα τα e-mail, SMS, άμεσα μηνύματα και τις πληροφορίες κοινωνικής δικτύωσης σε έναν ενιαίο φάκελο και επικοινωνήστε ταχύτερα με περισσότερους ανθρώπους όπως εσείς θέλετε όπου και αν είστε. Διαβάστε τα email σας στην μοναδική οθόνη 7 ιντσών. Δείτε σε συνοπτική προβολή τα μηνύματά σας και αποφασίστε για την προτεραιότητά τους χωρίς να τα ανοίξετε. Επικοινωνήστε ευκολότερα με την επαναστατική μέθοδο εισαγωγής κειμένου SWYPE, η οποία σας επιτρέπει να πληκτρολογείτε γρηγορότερα και χωρίς λάθη.

 

Ένας πλοηγός στην τσέπη σας

Ταξιδέψτε χωρίς άγχος γιατί το GALAXY Tab σας οδηγεί στον προορισμό σας γρηγορότερα και ασφαλέστερα. Με οποιοδήποτε τρόπο και αν μετακινείστε, απλά ακολουθήστε τις οδηγίες γλιτώνοντας κόπο και χρόνο.

 

Ενσωματωμένο ημερολόγιο

Το Ενσωματωμένο ημερολόγιο συγχρονίζει το ημερολόγιο του GALAXY Tab με τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες χρονικού προγραμματισμού των Google, Facebook και Microsoft Exchange (MS Outlook). Αξιοποιήστε καλύτερα το χρόνο σας, οργανώστε τις υποχρεώσεις σας και βάλτε προτεραιότητες για να γίνετε ακόμη πιο αποδοτικοί.

 

Thinkfree

Δημιουργήστε έγγραφα του Office, επεξεργαστείτε τα και μοιραστείτε τα με άλλους όποτε σας βολεύει. Φύλλα excel, έγγραφα Word, αρχεία PDF και παρουσιάσεις PowerPoint στην πρωτότυπη μορφή τους.

 

Πλούσια εμπειρία πολυμέσων

Το GALAXY Tab σας προσφέρει μοναδική κινηματογραφική εμπειρία. Απολαύστε αγαπημένες ταινίες με εκπληκτική ευκρίνεια εικόνας στην 7 ιντσών οθόνη του οπουδήποτε κι αν βρεθείτε. Mε ήχο surround 5.1 καναλιών η κινηματογραφική εμπειρία παίρνει άλλη διάσταση ενώ χάρη στην τεχνολογία SoundAlive 3D μπορείτε να ακούτε ακόμη και κλασική μουσική με την πιστότητα μιας αίθουσας συναυλιών.

 

Συνδέσεις υψηλής ταχύτητας

Συνδεθείτε σε ταχύτητες που ικανοποιούν ή ξεπερνούν τις απαιτήσεις σας. Συνδεθείτε ασύρματα στο Internet ή χρησιμοποιήστε το δίκτυο 3G με ταχύτητες αποστολής μέχρι HSUPA 5,76 Mbps και ταχύτητα λήψης μέχρι HSDPA 7,2 Mbps. Επιπλέον, μπορείτε να απολαμβάνετε την άνεση της λειτουργίας tethering μέσω 3G που σας επιτρέπει να κάνετε χρήση της συσκευής σας προκειμένου να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο για μεταφορά δεδομένων προς άλλες συσκευές που υποστηρίζουν τη δυνατότητα αυτή σε πρωτόγνωρες μέχρι τώρα ταχύτητες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: