Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2010

Sony Ericsson XPERIA X10 mini και XPERIA X10 mini Pro


Τα νέα κινητά της Sony Ericsson Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro αποτελούν ελκυστικές μικρογραφίες του Xperia X10, για να προσφέρουν την ίδια εμπειρία σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές. Το X10 mini και το Χ10 mini pro απευθύνονται σε πιο νεανικό κοινό, έχουν μικρότερο μέγεθος, ενώ διαφοροποιούνται μεταξύ τους ανάλογα με τη χρήση που προτιμάτε. Το X10 mini είναι μικρό και λεπτό με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, ενώ το Χ10 mini pro διαθέτει slide out πληκτρολόγιο QWERTΥ.

Τα X10 mini και Χ10 mini pro προσφέρουν την ίδια πρωτοποριακή εμπειρία με το Xperia Χ10, με τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό “human curvature, την οθόνη αφής, την ανοιχτή πλατφόρμα Android που προσφέρει ποικιλία εφαρμογών και το μοναδικό νέο User Interface της Sony Ericsson ειδικά σχεδιασμένο για μικρότερες συσκευές.
Και οι δύο νέες προτάσεις διαθέτουν την εφαρμογή Sony Ericsson Timescape η οποία συγκεντρώνει όλη την επικοινωνία σας με κάποιο πρόσωπο, για να παρακολουθείτε όλα τα γραπτά μηνύματα, τις αναπάντητες κλήσεις, τις ενημερώσεις από Facebook και Twitter και τις φωτογραφίες χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε ταυτόχρονα πολλές διαφορετικές εφαρμογές.
Το media player διαθέτει το “infinite button” που συγκεντρώνει όλο το μουσικό περιεχόμενο από το music store και το YouTube προσφέροντας έτσι έναν γρήγορο και έξυπνο τρόπο αναζήτησης για νέα κομμάτια από τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να διαμορφώσουν την αρχική οθόνη με widgets και shortcuts στις τέσσερις γωνίες της ώστε να έχουν άμεση πρόσβαση στις αγαπημένες τους εφαρμογές.

Sony Ericsson Xperia X10 mini και X10 mini pro
Λειτουργικό σύστημα: Android 1.6
Επεξεργαστής: 600 MHz Qualcomm MSM7227
Οθόνη: 2,55 ίντσες, 240×320 pixels, 16,7 εκ. χρώματα
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, FM Radio
Μνήμη τηλεφώνου: 128MB
Κάρτες μνήμης: microSD έως 16GB (περιλαμβάνεται κάρτα 2GB)

Δεν υπάρχουν σχόλια: