Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

Σεμινάριο TecRec από την PADI


Πραγματοποιήθηκε  στις 28/11/2010, στο  Ξενοδοχείο ΟΑΣΙΣ,  στην Γλυφάδα το σεμινάριο TecRec και με προγράμματα Discover Tec  που διοργάνωσε η PADI.
Για μη δύτες τεχνικής κατάδυσης: ήταν μία θαυμάσια ευκαιρία να δοκιμάσουν  πώς είναι η αίσθηση να καταδύεσαι με πλήρη εξοπλισμό τεχνικής κατάδυσης. Το πρόγραμμα προσφέρθηκε  δωρεάν.
Για δύτες τεχνικής κατάδυσης: (και για δύτες που θα ενδιαφερόντουσαν να γίνουν) απευθυνόταν  το δεύτερο μέρος του σεμιναρίου  TecRec στο οποίο μπορούσαν  να παρακολουθήσουν  τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην εκπαίδευση δυτών στην τεχνική κατάδυση και σχετικά με την τεχνική κατάδυσης στην Ελλάδα και αλλού.
Το Discover Tec πραγματοποιήθηκε  στην πισίνα του ξενοδοχείου από Εκπαιδευτές TecRec χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Ενώ υπήρχαν διαθέσιμοι πλήρεις εξοπλισμοί τεχνικής κατάδυσης.
Οι ελάχιστες απαιτήσεις του κάθε συμμετέχοντα ήταν:
Πιστοποιημένος PADI Open Water Diver ή αντίστοιχη πιστοποίηση από άλλον εκπαιδευτικό οργανισμό, να είναι τουλάχιστον 18 ετών, να έχει 10 καταγεγραμμένες καταδύσεις.
Επίσης χρειαζόταν  να φέρει κανείς μαζί του ,μάσκα, πέδιλα και καταδυτική στολή εφόσον η πισίνα δεν ήταν είναι θερμαινόμενη.
Το Σεμινάριο TecRec  διεξήχθη από τη Διευθύντρια Περιφέρειας της PADI, Immi Wallin, και προσκεκλημένοι ομιλητές παρουσίασαν θέματα σχετικά με την τεχνική κατάδυσης στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: