Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010

Με ένα USB στικ κάντε τον υπολογιστή σας ψηφιακή τηλεόραση


Ένα πράγμα που μου αρέσει και πιστεύω και σε αρκετούς φίλους μου είναι τα gadjet. Μικρά εύχρηστα που σου λύνουν αρκετές φορές τα χέρια κάνουν τη ζωή μας εύκολη και μερικές φορές ευκολότερη. Δεν είναι λίγες οι φορές που το έτερο ήμισυ θέλει να δει την αγαπημένη της σειρά και εσύ χάνεις από ποδόσφαιρο με την αγαπημένη σου ομάδα αλλά και ένα πολύ καλό ντοκιμαντέρ. Η λύση βρέθηκε και αν αφιερώσετε λίγο χρόνο και θα δείτε πως θα λύσετε το πρόβλημα σας.

Οι λειτουργίες του Terratec Cinergy Τ Stick Dual RC, είναι πάρα πολλές.
Η εταιρία Zegetron S.A σε συνεργασία της με την TERRATEC κυκλοφόρησε το Terratec Cinergy Τ Stick Dual RC, που σε χρόνο μηδέν μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε ψηφιακή τηλεόραση(Mpeg4).
Απλά συνδέστε το Cinergy Τ Stick Dual RC με μια ελεύθερη θύρα υποδοχής USB στον υπολογιστή σας και εγκαταστήστε το λογισμικό TerraTec Home Cinema Basic TV που περιέχει.
Το USB RC Cinergy Τ περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να μετατρέψετε τον υπολογιστή σας, το laptop σας ή το Netbook σας σε μια πλήρους λειτουργίας τηλεόραση ενσωματωμένο βίντεο εγγραφής και πολλές άλλες λειτουργίες όπως η λειτουργία να μπορείς να παρακολουθείς ένα πρόγραμμα και να γράφεις ταυτόχρονα ένα άλλο(Dual).
Το λογισμικό TerraTec Home Cinema Basic TV μεταμορφώνει την τηλεόραση που παίζει στον υπολογιστή σε μια ξεχωριστή εμπειρία. Μπορείτε εύκολα να καταγράψετε οποιοδήποτε πρόγραμμα βρίσκεται σε εξέλιξη στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, και αργότερα να δείτε την αγαπημένη σας εκπομπή και να την αντιγράψτε την σε ένα DVD. Η λειτουργία Timeshifting (Δυνατότητα παρακολούθησης σε μεταγενέστερη ώρα) είναι χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις. Εάν η αγαπημένη σας ταινία έχει αρχίσει ήδη και σας διακόπτει το κουδούνι για να σας παραδώσουν την πίτσα που παραγγείλατε, απλά διακόψτε προσωρινά την ταινία με το πάτημα ενός κουμπιού και συνεχίστε από κει που μείνατε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: