Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

ΗΟΝWΑVΕ: όλο και καλύτερο


Οι αλλαγές στη δημοφιλή σειρά σκαφών της Honda έχουν στόχο τη βελτίωση της χρήσης, της κατανάλωσης καυσίμου, αλλά και του στυλ, σύμφωνα με τη δέσμευση της Honda στην εφαρμογή καινοτομιών και τεχνολογιών στα προϊόντα της.

 

Οι εφαρμογές είναι βασισμένες σε σχόλια πελατών και εμπόρων. Μεταξύ των αλλαγών περιλαμβάνονται και τα ανασχεδιασμένα εξαρτήματα για καλύτερη υδροδυναμική και πιο μοντέρνα εμφάνιση, καθώς και οι εργονομικές λαβές τύπου δέστρας, σχεδιασμένες για μεγαλύτερη άνεση και ευκολία ανύψωσης, χάρη στην ομοιόμορφη κατανομή του βάρους της βάρκας.

Οι χρωματικοί σχεδιασμοί έχουν ανανεωθεί επίσης - με φουσκωτό πάτωμα, καθρέφτη και καθίσματα σε γκρι χρώμα και σκοινιά από λευκό σε γκρι σκούρο χρώμα. Επιπλέον, υφασμάτινες λαβές μεταφοράς έχουν προστεθεί σε ορισμένα μοντέλα (Τ30, Τ32, Τ35 και Τ40) που τοποθετούνται στο πίσω τμήμα, ανάμεσα στους αεροθαλάμους. Το αποτέλεσμα είναι ότι δύο άτομα μπορούν τώρα να σηκώνουν με ευκολία τη βάρκα και να την περιστρέψουν σε στενούς χώρους. Εξάλλου, στο πίσω τμήμα έχει προστεθεί ένα σκληρό πολυμερές για την προστασία του κάτω μέρους της βάρκας, όταν αποθηκεύεται κάθετα ή όταν αγκυροβολεί. Οι διπλές θέσεις καθισμάτων στα μεγαλύτερα μοντέλα (Τ35/Τ38 και Τ40) επιτρέπουν στο στάνταρ μονό κάθισμα να τοποθετείται σε ένα από τα δύο σημεία, ενώ υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ενός πρόσθετου καθίσματος, ώστε να ταξιδεύει ένας ακόμα επιβάτης με άνεση. Επίσης επιτυγχάνεται σημαντική οικονομία καυσίμου χάρη στη βελτιωμένη θέση του ρεζερβουάρ σε δύο μοντέλα. Το ρεζερβουάρ έχει μετατοπιστεί προς τα εμπρός, αλλάζοντας την κατανομή του βάρους της βάρκας και βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ισορροπία και τις επιδόσεις της.

Η σειρά σκαφών Honwave, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2004 και περιλαμβάνει μοντέλα από δύο έως και τέσσερα μέτρα.

Η σειρά διατίθεται με αλουμινένιο ή φουσκωτό πάτωμα ή με πάτωμα με πηχάκια. Κατασκευασμένη από υλικά άριστης ποιότητας, η σειρά προσφέρει άνεση, ασφάλεια, αξιοπιστία και αντοχή.

Πληροφορίες Loukianos boats  http://www.loukianos.gr  Αγ. Διονυσίου 15, Πειραιάς , ΤΚ 18545, τηλ 210 5447452


Δεν υπάρχουν σχόλια: