Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

Zodiac Pro 20

Το φουσκωτό σκάφος Zodiac Pro 20 αποτελεί μια δελεαστική πρόταση απευθυνόμενη στο κοινό που ενδιαφέρεται για ένα ανθεκτικό σκάφος για επαγγελματική χρήση όπως οι σχολές καταδύσεων. Απευθύνεται επίσης στο κοινό που έχει αυξημένες απαιτήσεις χρήσης και επιθυμεί να πραγματοποιεί μακρινά ταξίδια με ικανοποιητικές επιδόσεις ταχύτητας.Το Pro 20 διαθέτει διαστάσεις 8.5 x 3 μέτρα. Ως εκ τούτου προκύπτει μεγάλη εσωτερική επιφάνεια, η οποία έχει αξιοποιηθεί καταλλήλως από την σχεδιαστική ομάδα του γαλλικού ναυπηγείου, με επακόλουθο να δημιουργηθούν επαρκείς χώροι για τους επιβάτες και μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι. 


Για την κατασκευή του χρησιμοποιούνται υλικά πρώτης ποιότητας, όπως τα υφάσματα που προκύπτουν από τα ιδιόκτητα εργοστάσια παραγωγής του ομίλου Zodiac ενώ πραγματοποιείται βιομηχανοποιημένη κατασκευή, που βασίζεται σε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό με αποτέλεσμα την γρήγορη και αξιόπιστη ναυπήγηση. 


Το Zodiac Pro 20 διαθέτει πολυεστερική γάστρα με βαθύ V και είναι εφοδιασμένη με αναβαθμίδες (step) που εξασφαλίζουν γρήγορη πλεύση ενώ για τα υφάσματα και τα παρελκόμενα σε αυτά όπως οι σχοινοφόροι, πραγματοποιούνται θερμές κολλήσεις. 


Το κατάστρωμα είναι αντιολισθητικό ενώ το πιλοτήριο είναι εγκατεστημένο στο κέντρο και αποτελείται από μια πρακτική κονσόλα με επαρκείς διαστάσεις, που αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα και ένα αναπαυτικό κάθισμα που διασφαλίζει την σωστή στάση του skipper κατά την πλεύση. Στο μπροστινό μέρος της κονσόλας βρίσκεται ένα άνετο κάθισμα, κάτω από το οποίο προσφέρεται ένας μεγάλος αποθηκευτικός χώρος. Πλώρα συναντάμε έναν μεγάλο καναπέ, που με την προσθήκη στρωμάτων δύναται να δημιουργηθεί κρεβάτι ενώ ως είθισται, από κάτω προσφέρεται μεγάλος αποθηκευτικός χώρος. Κατάπλωρα βρίσκονται δύο βαθιά ταμπούκια, εκ των οποίων το ένα προορίζεται για την άγκυρα και την καδένα της. Πρίμα βρίσκεται ένας επιπλέον καναπές που καλύπτει όλο το εσωτερικό πλάτος.


Το Pro 20 έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, που έγκειται στους αφαιρούμενους αεροθαλάμους με αποτέλεσμα εάν προκύψει κάποια ζημιά, που είναι αδύνατη η επισκευή της ή απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα η αποκατάσταση της, ο ιδιοκτήτης να μπορεί να παραγγείλει άλλους αεροθαλάμους οι οποίοι τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα.


Η χωρητικότητα της δεξαμενής των καυσίμων που προσφέρεται στο βασικό εξοπλισμό φθάνει τα 400 λίτρα ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν δύο εξωλέμβιοι κινητήρες με ισχύ 225 ίππους έκαστος ή ένας με ισχύ 250 ίππους.
Το Zodiac Pro 20 διατίθεται σε τρία χρώματα, σε κόκκινο, γκρι και λευκό ενώ προσφέρεται πενταετής γραπτή εγγύηση. 


Τεχνικά χαρακτηριστικά
Ολικό μήκος: 8.5 μέτρα
Μέγιστο πλάτος: 3 μέτρα
Βάρος: 1350 κιλά
Διάμετρος αεροθαλάμων: 0,60 μέτρα
Μέγιστη ιπποδύναμη: 2 x 225 ίππους

Πληροφορίες: ZODIAC (ΓΑΛΛΙΑ) Π. ΠΕΤΡOΠOΥΛOΣ, ΙΕΡΑ OΔOΣ 96-102, τηλ.: 210 3466634, fax: 210 3413998 www.petropoulos.com - ppaebeob@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: