Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010

Κολυμβητική μάσκα Cobra από την cressi sub


Η  Cobra της Cressi δεν είναι τα κλασικά γυαλιά πισίνας μικρού μεγέθους, αλλά είναι κάτι ανάμεσα σε μάσκα και γυαλάκια.

Έτσι έχουμε μεγαλύτερο οπτικό πεδίο και καλύτερη εφαρμογή αφού η φούστα σιλικόνης κάθεται στο πρόσωπό μας γύρω από τα μάτια σε σημεία όπου δεν κάνουμε ρυτίδες(όπως στους οφθαλμούς των ματιών μας. 

Διαθέτουν το πατενταρισμένο σύστημα της Cressi, για γρήγορη αφαίρεση και αντικατάσταση του λουριού.Είναι από 100% υπό αλλεργική σιλικόνη, ο σύνδεσμος που ενώνει τους δυο φακούς είναι ελαστικός έτσι ώστε να εφαρμόζουν σε όλα τα πρόσωπα, οι πλαστικοί φακοί εσωτερικά έχουν αντί θαμβωτική προστασία ενώ εξωτερικά έχουν προστασία κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας και προστατευτικό φιλμ κατά του γδαρσίματος. 

Το πιο σπουδαίο χαρακτηριστικό του COBRA είναι ότι το πλαίσιο των φακών είναι από ένα ειδικό υλικό πολύ ελαστικό το οποίο προσδίδει πολύ μικρό βάρος αλλά και πολύ καλή εφαρμογή του προϊόντος στο πρόσωπο.
 
Είναι ιδανικά για snorkelling στη θάλασσα ειδικά σε ανθρώπους όπου δεν θέλουν να καλύπτεται μεγάλο μέρος του προσώπου τους από τη κλασικές μάσκες κατάδυσης! Κάνει όμως και για τον ερασιτέχνη και για τον αθλητή κολυμβητή της πισίνας, όπως επίσης και για χειριστές jet ski.Επίσης είναι ιδανικά και για αυτούς που φοράνε φακούς επαφής γιατί έχουν πολύ καλύτερη στεγανοποίηση απ' ότι τα κλασικά κολυμβητικά γυαλάκια!
 
Τέλος έχει πρακτική συσκευασία από σκληρό πλαστικό το οποίο προστατεύει το προϊόν κατά την μεταφορά του από τυχόν χτυπήματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: