Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

Ο πλήρης οδηγός για τις καταδύσεις


Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το ρίγος της εξερεύνησης των μυστηρίων του υποβρύχιου κόσμου, με τη δυνατότητα να μπορείς να κατανικήσεις τους νόμους της βαρύτητας και να γλιστρήσεις χωρίς προσπάθεια στην Τρίτη διάσταση. 

Αυτό το δέλεαρ του βάθους μαγεύει συνεχώς περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και τους καλεί να ανακαλύψουν την απόλαυση των καταδύσεων.

Σωστή όμως εκπαίδευση και εξάσκηση είναι ζωτικές προϋποθέσεις για να είναι το σπορ αυτό ασφαλές. Όλοι οι δύτες εξαρτώνται απολύτως από τον εξοπλισμό τους και από την κατανόηση του θαλάσσιου περιβάλλοντος για να αποφεύγονται πιθανοί κίνδυνοι. Η ανταμοιβή όμως της ασφαλούς κατάδυσης είναι τεράστια και αντισταθμίζει κάθε κίνδυνο.

Είναι  σχεδιασμένος να υπηρετήσει εξίσου τον αρχάριο και τον έμπειρο δύτη. Πολλοί δύτες μαθαίνουν τις βάσεις της κατάδυσης στις διακοπές τους. Σε αυτούς θα προσφέρει τόσο τη θεωρία όσο και την πρακτική αυτοπεποίθηση, ενώ στους έμπειρους δύτες θα δώσει πληρέστερη γνώση και σύγχρονες οπτικές γωνίες του σπορ αυτού. 


Ο πλήρης οδηγός για τις καταδύσεις αποτελεί μια εξαιρετική πηγή πληροφοριών για τον ατελείωτα συναρπαστικό κόσμο του βυθού. Παρουσιάζει την ιστορία των καταδύσεων, τον σωστό εξοπλισμό, την εκπαίδευση, το υποβρύχιο περιβάλλον, την υγεία και ασφάλεια, τις εξειδικευμένες καταδύσεις και είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να βοηθά τόσο τον αρχάριο όσο και τον έμπειρο δύτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: