Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010

Sanyo HD2000…… λήψεις μοναδικές


Η εικόνα είτε είναι βίντεο είτε είναι εικόνα εικόνα πάντα θα έχει μία διαφορετική δυναμική αν διαθέτει οξύτητα και χρώματα.
Μία πολύ καλή πρόταση είναι και η  Sanyo HD2000 όπου με ειδικό housing μπορεί να γίνει και υποβρύχια λοιπόν τι λέτε πάμε να την δούμε?Η βιντεοκάμερα HD2000 χειρός της Sanyo μπορεί να χειριστεί με ένα μονάχα χέρι προσφέροντάς σας μια εικόνα Full HD 1080/60p.

Η Xacti HD2000 προτείνει μια εξαιρετική εργονομία, ήδη παρούσα στα άλλα μοντέλα της μάρκας. Η εικόνα αγγίζει τις οπτικές επιδόσεις μιας σύγχρονης τηλεόρασης υψηλής ανάλυσης. Αυτή η βιντεοκάμερα είναι επίσης συμβατή με το λογισμικό Apple "i Frame".

Οι εικόνες αποθηκεύενται σε format MPEG-4/H.264 στην κάρτα μνήμης SD/SDHC, επιτρέποντας στην βιντεοκάμερα Xacti HD2000 να κερδίσει σε σταθερότητα και μικρό  μέγεθος.

Φέρει επίσης  μια μεγάλη οθόνη των 6,9 cm (2,7 ιντσών) κατά των γρατζουνιών, ιδανική για να κεντράρετε εικόνες με το zoom x 10 σε μεγάλο άνοιγμα (f/2,8-2,5). Να σημειωθεί πως σε mode φωτογραφίας, το οπτικό της zoom περνάει στα 16x.

Τέλος, η Sanyo HD2000 προτείνει μεγάλες δυνατότητες διαμοιρασμού χάρη σε μια βάση που φέρει θύρες HDMI, component και USB. Αυτή η τελευταία μπορεί άλλωστε να χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία ενός αρχείου Xacti σε εξωτερικό σκληρό δίσκο. Μπορείτε έτσι να απεικονίσετε απευθείας το περιεχόμενό της σε συμβατή τηλεόραση χωρίς να χρειάζεται υπολογιστής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: