Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

1η Πανελλήνια Συγκέντρωση Φίλων Υποβρύχιας Σκοποβολής


Ο Σ.Φ.Υ.Δ.Β. Ιάσων σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη εταιρία καταδυτικού εξοπλισμού στην Ελλάδα, την Apnea, διοργανώνει για πρώτη φορά στα χρονικά της υποβρύχιας σκοποβολής, την 1η πανελλήνια συγκέντρωση φίλων υ/β σκοποβολής, στο κλειστό κολυμβητήριο Βόλου, στις 6 Φεβρουαρίου.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η συγκέντρωση όλων των φίλων και αθλητών της υ/β σκοποβολής σε μια δοκιμασία με τρία διαφορετικά αγωνίσματα. Συμβατικά στα 3 μέτρα, κινούμενος στόχος στα 3 μέτρα και υπερόπλα στα 6 μέτρα.

Ο αθλητής θα μπορεί να πραγματοποιήσει βολές και στις τρεις κατηγορίες σε χρόνο 10 λεπτών. Στο χώρο της πισίνας θα βρίσκονται 6 στόχοι δοκιμών, 1 στόχος για υπερόπλα, 1 κινούμενος στόχος και 4 στόχοι για συμβατικά. Ο αθλητής δεν χρειάζεται να έχει όπλα μαζί του, καθώς η Apnea θα είναι αυτή που θα εφοδιάσει με όπλα όλες τις κατηγορίες.

Σε κάθε στόχο θα βρίσκονται αναλόγως της κατηγορίας, όπλα με τα οποία θα κάνουν βολές όλοι οι αθλητές. Μετά το πέρας του αγώνα θα απονεμηθούν στους αθλητές αναμνηστικές πλακέτες, μετάλλια, αναμνηστικά, μπλουζάκια, διπλώματα συμμετοχής και θα ακολουθήσει λαχειοφόρος με δώρα της εταιρίας Apnea.

Για περισσότερες πληροφορίες: 2421101420, 6944 983509 Σάκης Αρβανίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: