Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

16ο ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Υ/Β ΑΛΙΕΙΑΣ «ΑΛΚΥΟΝΗ 2011»

Ο σύλλογος «ΓΛΑΥΚΟΣ» θα διοργανώσει και φέτος για δέκατη έκτη φορά τον καθιερωμένο και ιστορικό χειμερινό αγώνα υποβρύχιας αλιείας με την ονομασία «Αλκυόνη», που είναι μία από τις πιο όμορφες συναντήσεις των ψαροκυνηγών που αγαπούν το αγωνιστικό ψαροτούφεκο.   
                                                                                 
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011 σε θαλάσσια περιοχή του Νομού  Λακωνίας.
 
 Στα τέλη Ιανουαρίου θα δημοσιοποιηθεί στην ιστοσελίδα του συλλόγου (www.glafkos.gr) η τοποθεσία διεξαγωγής, καθώς και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες της διοργάνωσης (στίγματα τραπεζών, πρόγραμμα αγώνα, ξενοδοχεία κλπ). 
 
Σε περίπτωση κακοκαιρίας θα μετατεθεί για την 20/2/11 και η αναβολή θα αποφασιστεί και θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του συλλόγου μία εβδομάδα νωρίτερα.
 
Είναι αγώνας (open) ανοιχτών συμμετοχών, ενώ οι γυναίκες μπορούν να λάβουν μέρος χωρίς την καταβολή παραβόλου.
 
Το κόστος του παραβόλου είναι 25 € για τα μη μέλη του Γλαύκου, ενώ για τα ταμειακώς εντάξει μέλη είναι 10 €. 
 
 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και χρειάζεται να έχουν ισχύουσα άδεια ερασιτεχνικής αλιείας και ιατρική βεβαίωση, ή αθλητικό δελτίο (ΕΟΥΔΑΑ).
 
Όσοι δεν διαθέτουν αθλητικό δελτίο και επιθυμούν να βγάλουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του συλλόγου ο οποίος θα αναλάβει να τα εκδώσει άμεσα (χρειάζεται επίσκεψη σε γιατρό, φωτοτυπία ταυτότητας και τρεις φωτογραφίες). 
 
Θα απονεμηθούν έπαθλα στις τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, στην ομάδα με τα περισσότερα έγκυρα αλιεύματα και στην ομάδα με το μεγαλύτερο ψάρι του αγώνα.
 
Την παραμονή του αγώνα (Σάββατο απόγευμα) θα γίνει η συγκέντρωση και ενημέρωση των συμμετεχόντων από τους διοργανωτές και αμέσως μετά λαχειοφόρος αγορά με κλήρωση πολλών δώρων που προσέφεραν οι χορηγοί της διοργάνωσης.
 
Λόγω του εξαιρετικά μεγάλου αριθμού ενδιαφερομένων να συμμετάσχουν που υπήρξε στις προηγούμενες  διοργανώσεις (42 ομάδες πέρυσι), φέτος ορίζεται σαν ανώτατος αριθμός οι 50 ομάδες (ζευγάρια) και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας σε σχέση με τις δηλώσεις.
 
Τα αλιεύματα του αγώνα θα προσφερθούν δωρεά στο Γηροκομείο και Άσυλο Ανιάτων Μολάων «η Αγία Παρασκευή».
 
Πληροφορίες σχετικά με τον κανονισμό, τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά κλπ. στο www.glafkos.gr και δηλώσεις συμμετοχής  στα τηλέφωνα: 6977573133 κ. Μπάμπης Πλαστουργός και  6972789518 κ. Κώστας Μαδούρος.
 
Με εκτίμηση                                                                                                                                            Το Δ.Σ. του συλλόγου 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: