Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011

Παρουσίαση καταδυτικών κέντρων


Φίλε της αυτόνομης κατάδυσης

Εδώ και ένα χρόνο περίπου το ηλεκτρονικό περιοδικό divemag με την ηλεκτρονική διεύθυνση  http://www.divemag.blogspot.com/  είναι γεγονός.

Με θέματα γύρω από την ελεύθερη αλλά και την αυτόνομη κατάδυση ξεκίνησε το ταξίδι του στον κόσμο του απέραντου γαλάζιου.

Η αγάπη μας και για τις δύο αυτές δραστηριότητες βρήκε την απαιτούμενη ανταπόκριση με αποτέλεσμα η επίσκεψη της συγκεκριμένης  σελίδας μας να ανέρχεται στις 400 με 500 καθημερινά.

Θα θέλαμε λοιπόν να σε ενημερώσουμε ότι για ακόμα μία φορά το divemag θα σταθεί δίπλα σε κάθε Ελληνικό καταδυτικό κέντρο προσπαθώντας να δώσει μία νέα πνοή στην αυτόνομη κατάδυση…

Είμαστε εδώ για την καλύτερη και ουσιαστικότερη προβολή σας,,,,

Για αυτό λοιπόν το λόγο θα θέλαμε να μας στείλετε κείμενο του καταδυτικού σας κέντρου, φυσικά αν έχει και κάποια δημοσιογραφική επιμέλεια θα ήταν πολύ καλύτερα αν όχι θα το επιμεληθούμε εμείς,  μαζί με 20 τουλάχιστο υποβρύχιες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης έτσι ώστε σιγά σιγά και ενόψει άνοιξης και καλοκαιριού να κατορθώσουμε από τη δική μας πλευρά να βοηθήσουμε με το δικό μας τρόπο. Και όλα αυτά χωρίς ΚΑΝΕΝΑ κόστος!!!

Εμείς το μόνο που θέλουμε εκτός από το κείμενο είναι να μας στείλετε τα πλήρη και σωστά στοιχεία επικοινωνίας σας όπως όνομα καταδυτικού κέντρου διεύθυνση τηλέφωνο κινητό τηλέφωνο fax website email για την καλύτερη αλλά και πιο ουσιαστική προβολή σας.

Φυσικά οποιοδήποτε νέο του καταδυτικού σας κέντρου, νέα ανακοινώσεις διαγωνισμοί προσφορές και οτιδήποτε άλλο που εσείς κρίνετε ότι θα βοηθήσει την επιχείρηση σας, θα είναι χαρά μας να το ανεβάσουμε, κείμενο και φωτογραφία, στη σελίδα μας εάν μας το στείλετε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο που δεν είναι άλλο από το divemag2009@gmail.com  

Θα είμαστε πάντα δίπλα σας πάνω και κάτω από την θάλασσα…..

Δεν υπάρχουν σχόλια: