Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011

Predator …..Γιατί να αλλάζετε καταδυτικούς υπολογιστές όταν μπορείτε να τα έχετε όλα σε έναν!!!!


Καταδυτικός Υπολογιστής για δύτες 1*  - open water diver έως δύτες τεχνικής κατάδυσης και Rebreather με δυνατότητα αναβαθμίσεως μέσο e-mail

 
To Predator Dive Computer από την Shearwater Research του Καναδά ενσωματώνει ένα ισχυρό σύνολο δυνατοτήτων, εύκολο μενού, εύκολο στην ανάγνωση, εξαιρετικά φωτεινή οθόνη OLED, μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, ασύρματη σύνδεση Bluetooth upload / download και σύνδεσμο για τη διασύνδεση με Rebreather.
                   

Το Predator OLED αντικατάστησε το δημοφιλές Pursuit, προσφέροντας μια οθόνη που χρησιμοποιεί εξαιρετικά φωτεινή υψηλή ανάλυση τριών χρωμάτων  OLED (Organic Light Emitting Diode). Η οθόνη OLED θα προσαρμόζει αυτόματα την ένταση με βάση το διαθέσιμο φως για να κάνει την οθόνη ευανάγνωστη, στην επιφάνεια στο φως του ήλιου, ή σε μια σπηλιά. Το Predator OLED είναι εξαιρετικά υψηλής ενεργειακής απόδοσης με διάρκεια ζωής μπαταρίας ένα περίπου έτος σε αναμονή   και έως 150 ώρες κατάδυσης χρησιμοποιώντας SAFT 3.6V μπαταρία. Η οποία αλλάζετε από το χρήστη
Το Predator OLED προσφέρει το πλεονέκτημα του εξαιρετικά φωτεινού χρώματος  για να προσδώσετε μεγαλύτερη σημασία στις πληροφορίες που εμφανίζονται. Όταν οι πληροφορίες είναι καταπράσινες, όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι φυσιολογικές.
Όταν οι πληροφορίες είναι κίτρινες ή κόκκινες, ζητά την προσοχή του δύτη σε μια ασυνήθιστη τιμή ή πρόβλημα. Με την μεγάλη εξαιρετικά φωτεινή οθόνη OLED, το ζευγάρι μας  ή ο εκπαιδευτής μπορεί να δει με μια ματιά εάν ο δύτης με Predator τα έχει όλα πράσινα.

Χαρακτηριστικά του υπολογιστή κατάδυσης Predator

Το Predator είναι ένας πλήρες υπολογιστής κατάδυσης αποσυμπίεσης που ενσωματώνει τον Bühlmann ZHL-16C αλγόριθμο, με δυνατότητα ρύθμισης από το χρήστη τους Παράγοντες κλίσεις. Η παράγοντες κλίσεις επιτρέπουν στο δύτη μοναδικό και ιδιαίτερο έλεγχο των υπολογισμών της κατάδυσης αποσυμπίεση του. Κατά τη διάρκεια μιας κατάδυσης αποσυμπίεσης, το Predator παρέχει πλήρη πληροφορίες όλων των απαιτούμενων στάσεων αποσυμπίεσης. Το Predator μπορεί να παράσχει χρόνο-προς-επιφάνια που βασίζονται στο "look ahead" σε προγραμματισμένες αλλαγές αερίου. Πολλαπλές προεπιλογές αερίων που υποστηρίζονται με οποιονδήποτε συνδυασμό οξυγόνου, άζωτου και ήλιου.
Το Predator ΔΕΝ θα "κλειδώσει" μετά από μια χαμένη στάση αποσυμπίεσης  ή παραβίαση του ρυθμού Ανόδου.
Οι αναβαθμίσεις παρέχουν εξαιρετική υποστήριξη για Rebreathers.

   * Οποιοσδήποτε συνδυασμός οξυγόνο, άζωτο και ήλιο
    * 5 ανοικτού κυκλώματος αέρια
    
* Bühlmann ZHL-16C με Gradient Factors
    *% CNS παρακολούθησης της έκθεσης οξυγόνου
    * Παρακολούθηση του ρυθμού Ανάδυσης
    * Ημερομηνία, ώρα και θερμοκρασία
    * Εύκολο να το διαβάσετε μεγάλη οθόνη OLED
    * Εξαιρετικά φωτεινή έγχρωμη οθόνη
    * Απλό στη χρήση μενού
    * Στο νερό ενεργοποιείται και προγραμματίζετε
    * Ημερολόγιο των τελευταίων 20 ωρών κατάδυσης
    * Βάθος αισθητήρα ονομαστική έως 150 μέτρα
    * Τάση μπαταρίας και προειδοποιήσεις
    * Μετρικές και βρετανικές
    * Δεξιό ή αριστερό καρπό
    * Διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 150 ώρες κατάδυσης


Χαρακτηριστικά για Rebreather

    * Σταθερή ppO2 καθορισμένο σημείο
    * Αυτόματο καθορισμένο σημείο μεταγωγής
    * 5 επιπλέον CCR αέρια
    * 2 κουμπιά OC bailout
    * Παρακολούθηση εξωτερική PO2
    * Μεταβλητό % O2 ή αέρα για Calibration
    * Υποστηρίζει επίσης ημίκλειστα κυκλώματα

Επίσης ...

    * Ασύρματη upload / download
    * Αναβάθμιση από το χρήστη του firmware
    * Αλλαγή από το χρήστη μπαταρία
    * Λογισμικό Log DiveΠεριλαμβάνεται με το Predator δύο ελαστικά λουριά με αγκράφες, Fischer κάλυμμα του συνδετήρα, προσαρμογέα USB Bluetooth, και τυπωμένες οδηγίες για τη λήψη του λογισμικού και των οδηγιών χρηστών από την ιστοσελίδα του Shearwater Research. Το Predator περιλαμβάνει επίσης ένα προστατευτικό οθόνης που έχει ήδη εγκατασταθεί για να βοηθήσει στην πρόληψη από γρατσουνιές στο πρόσωπο της οθόνης.

Το λογισμικό περιλαμβάνει πλήρη διαχείριση καταγραφής κατάδυσης, συμβατό με MS Windows. Ο διαχειριστής καταγραφής κατάδυσης υποστηρίζει λήψεις καταγραφής και ενημερώσεις του λογισμικού, μέσω της ασύρματης σύνδεσης Bluetooth interface του Predator.
 

Rebreather Αναβαθμίσεις

Το ξεκλείδωμα του κωδικού αναβάθμισης σε CCR προσθέτει αρκετά χαρακτηριστικά για να υποστηρίξει Rebreathers όπως είναι η ικανότητα να εκτελεί συνεχή υπολογισμό PO2 για deco. Εξωτερική παρακολούθηση PO2 προσθέτει τη δυνατότητα να παρακολουθεί συνεχώς μέχρι και τρεις εξωτερικούς αισθητήρες O2, εμφανίζει ένα πραγματικό FO2/PO2 σε πραγματικό χρόνο του εισπνεόμενου αερίου και χρησιμοποιεί τις πληροφορίες για υπολογισμούς deco. Η Shearwater προσφέρει ένα αισθητήρα οξυγόνου παρακολούθησης kit για το Kiss Rebreather. Η θύρα Fischer 103 I / O του Predator είναι επίσης συμβατή να συνδέσετε αισθητήρα οξυγόνου παρακολούθησης από άλλους κατασκευαστές για την O2ptima, Megalodon, rEvo, Inspiration, και  Dräger Rebreathers.

Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα
Dive Easy
Σαλβάνος Αντώνιος
Αχαράβη Κέρκυρα
Τηλ.26630 29350  Κιν.6945013510

Δεν υπάρχουν σχόλια: