Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

V2: Η νέα σειρά λεπίδων ανθρακονημάτων από την alchemy


Οι νέες λεπίδες ανθρακονημάτων V2 της alchemy προσφέρουν τον νέο επαναστατικό σχεδιασμό με περισσότερες στρώσεις υφασμάτων ανθρακονημάτων και την απόλυτη μεταφορά ενέργειας για κορυφαίες επιδόσεις.Οι νέες λεπίδες  της alchemy κατασκευάζονται τηρώντας τις πιο απαιτητικές & σύγχρονες προδιαγραφές. Σταθερή θερμοκρασία & υγρασία χώρου κατασκευής. 40 τόνοι συνολικής πίεσης με υποβοήθηση κενού (High Pressure Combined Infusion) και 24 ώρες σε ελεγχόμενη θερμοκρασία μέσω P.L.C. (Programmable Logic Controller) με διακυμάνσεις μικρότερες του ± 0,1°C.


Οι V2 της alchemy μπορούν να κατασκευαστούν σε τρεις (3) βαθμίδες σκληρότητας: Μαλακά (Soft), Μέτρια (Medium) και Σκληρά (Hard). Λόγω της πολυπλοκότητας των στρώσεων των ανθρακονημάτων και της τελικής απόδοσης που παρέχουν σε συγκεκριμένες θέσεις, αποφασίσαμε, μετά από μία σειρά εξαντλητικών δοκιμών, να παρέχουμε τις ιδανικές τοποθετήσεις των υφασμάτων χωρίς μετακινήσεις αλλάζοντας όμως το ίδιο το ύφασμα με ίδιου τύπου & κορυφαίας ποιότητας αλλά διαφορετικού πάχους στην κάθε σκληρότητα. Έτσι, γνωρίζουμε ότι παρόλο που οι επιλογές περιορίζονται σε Soft, Medium & Hard η κατανομή των ανθρακονημάτων κατά μήκος της λεπίδας, η επαναφορά και το νεύρο των λεπίδων θα είναι κορυφαία σε κάθε σκληρότητα.  • Στις λεπίδες ανθρακονημάτων V2 της alchemy τοποθετούνται τα μοναδικά παρατροπίδια από 100% σιλικόνη.


  • Κάθε ζευγάρι λεπίδες alchemy προσφέρεται με μοναδικό αριθμό παραγωγής (Serial Number) και με γραπτή εγγύηση 5 (πέντε) ετών.Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε :
alchemy - Δημήτρης Πανταζής
Φυλής 45, Άνω Λιόσια, Αθήνα, Τ.Κ.133 41
Τηλ. / Fax : 210 23 82 275  |  Κιν. : 698 55 60 697
www.alchemy.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: