Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011

Πρώτη βαθμίδα Φεβρουάριου 2011 Roberto Calich


Με  το  τμήμα 1ης  Βαθμίδας Φεβρουαρίου ξεκίνησαν για το 2011 τα  τμήματα Ελεύθερης Κατάδυσης της  Apnea Academy του Ρομπερτο Καλιτς.

Στο τμήμα διδάξαν οι Roberto Calich και Γιάννης Μοραΐτης. Το τμήμα ολοκληρώθηκε σε πέντε ημέρες  όπως ορίζουν ως ελάχιστες  για την 1η Βαθμίδα τα εκπαιδεύτηκα συστήματα ΕΟΥΔΑ-CMASS  και Apnea Academy των οποίων είναι εκπαιδευτής εκπαιδευτών ο Ρομπερτο : της πρώτες τρεις οι μαθητές διδάχτηκαν  αρχικά στα άκρως απαραίτητα  θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα πισίνας (κολύμπι, στατική και δυναμική άπνοια). Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνεται η απαραίτητη προετοιμασία σε άκρως  ασφαλές περιβάλλον τον υποψηφίων Ελευθερών δυτών/ ψαροντουφεκαδων έτσι ώστε να είναι εξασφαλισμένη η επιτυχία στης υπόλοιπες μέρες πρακτικής διδασκαλίας στην θάλασσα. Λόγο χειμερινής περιόδου, όπου είναι συχνότερα τα προβλήματα εξίσωσης, δόθηκε μεγάλη βαρύτητα σε μαθήματα που αφορούν στο φλέγων θέμα και όπως πάντα συνδέθηκαν τα όλα θέματα με το υποβρύχιο ψάρεμα.
Το τμήμα παρακολουθήσαν οι: Κατιμερτζις Παναγιώτης, Αθυμαριτης Βασίλειος, Κωνσταντόπουλος Δημήτρης, Καραγεωργος Κωνσταντίνος, Σάββας Αθανάσιος και Μαλλιαρός Άγγελος.

Το πρόγραμμα των τμημάτων του εξάμηνου διαμορφώνεται ως εξής:
1η  Βαθμίδα……………………………16-20 Μαρτίου.
3η Βαθμίδα………………………….28 Απρ.- 5 Μαΐου.
2η Βαθμίδα ………………………………18-25 Μαΐου.
1η Βαθμίδα………………………………22-26 Ιουνίου.
2η Βαθμίδα ……………………………….6-13 Ιουλίου.Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:
R.Calich, Βλαχερνών 4 και Μαραθώνος 40, Παλλήνη 15351.
Τηλ 210-8816041
www.robertocalich.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: