Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011

Η παρέα του Diving Store μοιράζεται τα νέα της!

Κάθε χρόνο, τέτοιες μέρες, έχουμε μάθει να διαβάζουμε για αυξήσεις σε τιμολόγια, εισιτήρια, υπηρεσίες...
Εμείς στο Diving Store θα σπάσουμε αυτή την παράδοση ανακοινώνοντας σταθερές τιμές και μειώσεις...


Καταρχάς καταργούμε την χρέωση ενοικίασης εξοπλισμού για καταδύσεις με τα σκάφη μας, γεγονός που μειώνει κατά περίπου 25% το κόστος της βουτιάς.

Επίσης διατηρούμε τις ίδιες τιμές με το 2010 για όλα τα σχολεία και το προγραμμα discover scuba diving.

Διατηρούμε την μία δωρεάν βουτιά με το σκάφος μετά το τέλος του πρώτου επίπεδου εκπαίδευσης Open Water (η κατάδυση πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα στον πρώτο μήνα από την ολοκλήρωση του σχολείου).

Θυμίζουμε ότι όσοι επιθυμείτε να βουτήξετε μαζί με τους φίλους σας κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στην εκπαίδευση  (Open Water και DSD), μπορείτε να το κάνετε δωρεάν.
Η άναρχη κατάσταση στην οικονομία της χώρας  (πχ συνεχείς αλλαγές στις τιμές των καυσίμων, ΦΠΑ κλπ) μας οδηγεί να αλλάξουμε τον τρόπο που χρεώνουμε τις καταδύσεις μας.

Η καινούρια ιδέα είναι ότι ορίζουμε μια βασική τιμή 27 ευρώ για οποιαδήποτε κατάδυση.
Παράλληλα ορίζουμε τρεις ζώνες καταδύσεων στις οποίες θα αλλάζει το ποσό επιβάρυνσης καυσίμων στην περίπτωση που χρησιμοιείται σκάφος. Κατά αυτό τον τρόπο θα μπορούμε εύκολα και με διαφάνεια να αναπροσαρμόζουμε τις τιμές μας.

Έτσι έχουμε για τις κοντινές καταδύσεις, Ποθητός, ξέρα Ποθητού, Ξέρα Αρτζεντά, Κουδούνια, Βρωμού, Ξέρα του Ερημίτη μια επιπλέον χρέωση 7 ευρώ (Ζώνη Α), σύνολο 34 ευρώ.
Για τις ενδιάμεσες αποστάσεις όπως νησί Αρτζεντά (σπηλιά, νότιος τοίχος κλπ), Πάτροκλος, Αρτέμιδα, Ποντικονήσι, Αυτοκίνητα κλπ, η προσαύξηση είναι 10 ευρώ (Ζώνη Β), σύνολο 37 ευρώ.
Στις μακρινές αποστάσεις όπως Τζια, Μακρόνησος, Αίγινα κλπ. η επιβαρυνση καυσίμων θα είναι 35 ευρώ και παράλληλα οι κατάδυσεις θα πραγματοποιούνται με την ελάχιστη συμμετοχή 6 ατόμων (Ζώνη Γ), σύνολο 62 ευρώ.

Οι καταδύσεις από παραλία θα κοστίζουν 27 ευρώ.
 • Τα εκπτωτικά πακέτα των 10 και 5 καταδύσεων συνεχίζουν να υπάρχουν και συμφέρουν!
Οι τιμές τους θα είναι οι εξής:
Για τις 10 (και πάνω) προαγορασμένες καταδύσεις η βασική τιμή κατάδυσης θα είναι 20 ευρώ (έκπτωση 25%)  ανά βουτιά (στην οποία θα προστείθεται ο επίναυλος καυσίμων) κ η τιμή αγοράς του πακέτου θα είναι κατ’ ελάχιστο 270 ευρώ

Για τις 5 προαγορασμένες καταδύσεις η βασική τιμή κατάδυσης θα είναι 22 ευρώ (έκπτωση 20%) ανά βουτιά (στην οποία θα προστείθεται ο επίναυλος καυσίμων) κ η τιμή αγοράς του πακέτου θα είναι κατ’ ελάχιστο 145 ευρώ.

Αν λοιπόν κάποιος αγοράσει μια πιστωση 270 ευρώ και πραγματοποιήσει 9 κοντινές καταδύσεις και μια ενδιάμεσης απόστασης, θα χρείαζεται να πληρώσει επιπλέον 3 ευρώ απο τη βασική τιμή, (10καταδύσεις x20=200ευρώ, 9 καταδύσεις x 7 ευρώ επίναυλος= 63ευρώ, 1κατάδυση x 10 ευρώ επίναυλος= 10 ευρώ, σύνολο 273 ευρώ).  Αν τις ίδιες καταδύσεις τις είχε πληρώσει μεμονωμένες, θα του κόστιζαν  9x34 + 1x37= 343 ευρώ, 70 ευρώ περισσότερα!

Αν πάλι πραγματοποιήσει -αρχικά- 9 καταδύσεις από τη ζώνη Β, τότε θα έχει ήδη χρησιμοποιήσει τα 270 ευρώ από το υπόλοιπό του (9x20βασική τιμή=180ευρώ + 9x10επιναυλος=90ευρώ, σύνολο 270 ευρώ) και για να κάνει την δέκατη κατάδυση του πακέτου θα πρέπει να πληρώσει συμπληρωματικά 20 ευρώ συν τον εκάστοτε επίναυλο καυσίμων .

Θα είμαστε σε θέση ανά πάσα στιγμή να σας ενημερώνουμε για το υπόλοιπο του λογαριασμού σας ώστε να συμπληρώνετε την πίστωση σας αν χρειάζεται και πιστέψτε μας η εφαρμογή του συστήματος θα είναι πιο εύκολη απο ό,τι ακούγεται. Να σημειωθεί  ότι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, η συνολική τιμή είναι χαμηλότερη από την περσινή τιμή πακέτων.
Πιθανό αχρησιμοποίητο υπόλοιπο θα μπορεί να πιστωθεί σε μελλοντική αγορά πακέτου καταδύσεων. Σημείωση ότι το πακέτο καταδύσεων (και η σχετική πίστωση) ισχύει για ένα έτος από την στιγμή αγοράς της.

 • Συνεχίζει να ισχύει η έκπτωση 15% για όσους είναι πιστοποιημένοι σε επαγγελματικά επίπεδα κατάδυσης (Dive master και πάνω) και προσθέτουμε μια καινούρια έκπτωση 15% σε όλες τις υπηρεσίες μας για τους φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ (απαραίτητη και στις 2 περιπτώσεις η επίδειξη των σχετικών αποδεικτικών εγγράφων)
 • Συνεχίζουν να ισχύουν οι μειωμένες τιμές μας για παρέες 4 ατόμων και πάνω, αρκεί όλα τα μέλη της παρέας να λαμβάνουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες ταυτοχρόνως.
 • Η χρήση φιάλων Nitrox παραμένει δωρεάν για τους κατάλληλα πιστοποιημένους δύτες. 
 • Έχουμε πρόγραμμα μελών με ειδικές εκπτώσεις και παροχές. Η τιμή του παραμένει ίδια με την περσινή.
Οι παραπάνω τιμές και προσφορές θα ήταν κενό γράμμα αν δεν συνοδευόντουσαν από κορυφαίες υπηρεσίες (που υποσχόμαστε ότι κάθε χρόνο θα είναι καλύτερες) και βέβαια χαμόγελα.

Στο Diving Store:
Είμαστε πάνω από όλα μια δυνατή ομάδα παθιασμένων επαγγελματιών και μαζί με εσάς έχουμε δημιουργήσει μια ζεστή παρέα δραστήριων δυτών.

 • Διαθέτουμε 2 ευμεγέθη φουσκωτά ώστε να είναι άνετη η μεταφορά σας στο καταδυτικό σημείο.
 • Έχουμε πάντα κυβερνήτες στα σκάφη μας (οι οποίοι είναι σχεδόν πάντα και επαγγελματίες δύτες) ώστε να υπάρχει πάντα κάποιος –κατάλληλα εκπαιδευμένος- σε ετοιμότητα στην επιφάνεια.
 • Διαθέτουμε πάντα οξυγόνο και κουτί πρώτων βοηθειών στα οχήματα κ σκάφη μας και όλο το προσωπικό μας είναι ενημερωμένο και πρόσφατα επανεκπαιδευμένο στις τρέχουσες πρακτικές επείγουσας βοήθειας.
 • Αφουγκραζόμαστε τις καταδυτικές σας ανάγκες διαμορφώνοντας κατάλληλα την κάθε βουτιά (σε χρόνο και σε βάθος), χωρίζοντας κατάλληλα τις ομάδες, προσθέτωντας συμπληρωματικούς συνοδούς κλπ.
 • Τηρούμε αυστηρά χαμηλό μέγιστο όριο συμμετεχόντων στις δραστηριότητες μας ώστε να διασφαλίζουμε άνεση και ασφάλεια.
 • Εφαρμόζουμε το πρόγραμμα του μεγαλύτερου παγκοσμίως  καταδυτικού οργανισμού PADI ως ελάχιστο στάνταρ. Οι μαθητές μας ολοκληρώνουν την εκπαίδευση τους γιατί είναι έτοιμοι να καταδύονται με ασφάλεια και όχι γιατί απλά εκτέλεσαν όλες τις ασκήσεις.
 • Ειδικά στο πρόγραμμα Discover Scuba Diving (αλλά και στα υπόλοιπα προγραμματα εκπαίδευσης) πυξίδα μας είναι το να μεταδώσουμε το πάθος και τις γνώσεις μας για το βυθό, πυξίδα μας είναι η ποιότητα και όχι το να βάλουμε μερικά ευρώ ακόμα στο πορτοφόλι μας.
 • Μετά από κάθε κατάδυση σερβίρουμε ζεστό τσάι, αναψυκτικά και σνακ  πάνω στο σκάφος ή στην παραλία και στο καταδυτικό περιμένουν ντουζ με ζεστό νερό και καθαρές πετσέτες.
 • Διαθέτουμε χώρο αποθήκευσης του καταδυτικού σας εξοπλισμού ώστε να τον έχετε εδώ, πάντα έτοιμο για χρήση, εύκολα και γρήγορα, χωρίς περιττή ταλαιπωρία.
 • Στις εγκαταστάσεις του καταδυτικού υπάρχει άνετο πάρκινγκ και χώροι για καφέ και φαγητό.
 • Διαθέτουμε δωρεάν ίντερνετ για όποιον το επιθυμεί.
 • Σε ακτίνα μερικών εκατοντάδων μέτρων υπάρχουν εξαιρετικές ταβέρνες και μπιτς μπαρ για τους φίλους σας που δεν καταδύονται και σας περιμένουν.
 • Η απόσταση απο τα βόρεια προάστια στο καταδυτικό είναι 40 λεπτά και απο τα νότια περίπου μια ώρα.
 • Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα του αέρα μας και ελέγχουμε προσεκτικά την σωστή λειτουργία και συντήρηση των συμπιεστών κ φιαλών μας.
 • Συντηρούμε τακτικά όλο τον εξοπλισμό μας ώστε να βρίσκεται στην καλύτερη λειτουργική κατάσταση.
 • Εφαρμόζουμε αυστηρό εσωτερικό έλεγχο ποιότητας για όλες τις υπηρεσίες μας και ακούμε προσεκτικά τις παρατηρήσεις και επιθυμίες σας.
 • Είμαστε πάντα δίπλα σας ως οι καλύτεροι σύμβουλοι για οτιδήποτε έχει να κάνει με τη θάλασσα, όχι γιατί μας το επιβάλει η αγορά αλλά γιατί μας το επιβάλλει η συνείδησή μας.
Αυτοί είναι ο λόγοι που κάθε χρόνο πολλαπλασιάζουμε τον αριθμό των μαθητών μας και ήδη είμαστε το καταδυτικό κέντρο με τις περισσότερες  πιστοποιήσεις δυτών στην Αθήνα.
Στο Diving Store αγαπαμε την κατάδυση και αγωνιζόμαστε να την φέρουμε κοντά σε όλους...

--------
Και αν αντέξατε να διαβάζετε μέχρι εδώ κάτω ίσως χρειάζεστε πρώτες βοήθειες!
Οχι να δεχτείτε, αλλά να τις διδαχτείτε!!!!
Ραντεβού το Σάββατο στις 10 πμ για να ξεκινήσουμε ένα σχολείο EFR

Πληροφορίες-Κρατήσεις

Ακούμε προσεκτικά οτιδήποτε έχετε να μας πείτε, αρκεί να μας το πείτε!
Η Ειρήνη είναι στη διάθεσή σας στο 6932 080239,
ο Γιώργος απαντάει στο 6932482779...

Αν προτιμάτε τα email, η διεύθυνση info@divingstore.gr είναι η διεύθυνσή σας!

Ξέρετε ότι...;

- Οι κάτοχοι επαγγελματικών πτυχίων (DM και πάνω) δικαιούνται 15% έκπτωση στις βουτιές μας.
- Αφού σας αρέσει να βουτάτε μαζί μας συνέχεια, αγοράζοντας ένα πακέτο προπληρωμένων καταδύσεων (5,10,20) κερδίζετε ουσιαστική έκπτωση στις καταδύσεις σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια: