Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

Comfort από την Cressi sub και αντίο κρύο


Το τριήμερο θα έχουμε επιδείνωση του καιρού!
Κανένα πρόβλημα όμως για όσους φορέσουν τη νέα Comfort. 

Αφού εσωτερικά έχει μια ειδική φόδρα τη HELIOFLEX η οποία προσφέρει πολύ καλή θερμομόνωση!
Εκτός όμως από τη ζέστη ένα επιπλέον χαρακτηριστικό, που καθιστά το ύφασμα αυτό πρωτοποριακό, είναι η ελάστικότητα του. Έτσι σε συνδιασμό με την ε...ξωτερική φόδρα από ultraspan προσφέρει άνεση στις κινήσεις και ευκολία στο φόρεμα της. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στο www. cressi.com
Αναζητήστε τη τώρα σε όλα τα καταδυτικά καταστήματα!


H στολή αυτή είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικά μαλακό νεοπρέν 5mm. Εξωτερικά έχει ύφασμα Ultraspan το οποίο συνεισφέρει τα μέγιστα στην ελαστικότητα και εσωτερικά έχει χρησιμοποιηθεί ένα νέο ύφασμα το Helioflex το οποίο όχι μόνο προσφέρει πολύ καλή θερμομόνωση στον δύτη αλλά δεν παρεμποδίζει και την ελαστικότητα του νεοπρέν. Έτσι η στολή μας παρέχει μοναδική και ξεχωριστή ελευθερία κινήσεων αλλά και πολύ καλή θερμομόνωση! Μεγάλη σημασία έχει δοθεί στο πατρόν, έτσι η στολή είναι προφορμαρισμένη ώστε τα μανίκια και το παντελόνι να ακολουθούν τη φυσική κλίση των χεριών και των ποδιών αντίστοιχα.
Aποτελείται από μονοκόμματη ολόσωμη στολή ενώ υπάρχει ξεχωριστή κουκούλα και σακκάκι με ενσωματωμένη κουκούλα που μπορεί να αγοραστούν ξεχωριστά.
Η μονοκόμματη μακρυμάνικη στολή έχει στην πλάτη ένα ανθεκτικό ΥΚΚ φερμουάρ το οποίο εσωτερικά έχει ένα ειδικό φύλλο νεοπρέν που δημιουργεί ένα επιπλέον φράγμα ακόμα και για την παραμικρή ποσότητα νερού που μπορεί να περάσει ανάμεσα στα δόντια του φερμουάρ και το υλικό γενικά του φερμουάρ.
Οι στεγανοποιήσεις στους καρπούς και τους αστραγάλους είναι με το σύστημα Aquastop στο οποίο χρησιμοποιείται νεοπρέν 2 χιλιοστών, καλυμένο από Metallite, ενώ στα γόνατα και τους ώμους υπάρχουν προστατευτικές ενισχύσεις νέας γενιάς και σχεδίασης .
Το κοντομάνικο σακάκι, φτιαγμένο από νεοπρέν 5 χιλιοστών, διαθέτει φερμουάρ μέχρι το πρόσωπο και ενσωματωμένη κουκούλα.
Για να περιορίζεται η είσοδος του νερού υπάρχει μία στεγανωτική λωρίδα από μαλακό νεοπρέν κατα μήκος του περιγράμματος του προσώπου.

Σε ποιούς απευθύνεται

Η Comfort είναι μια στολή που προτείνεται ανεπιφύλακτα χάρη στην εξαιρετική άνεση που προσφέρει, όχι μόνο λόγω του υλικού Ultraspan από το οποίο είναι φτιαγμένη, αλλά και των Aquastop στους καρπούς και τους αστραγάλους που κάνουν το φόρεμα και το βγάλσιμο της στολής πολύ εύκολο.
Η θερμική προστασία που παρέχει είναι πολύ καλή λόγω του Helioflex αλλά και της πολύ καλής ελαστικότητας και προσαρμόζεται τέλεια σε ένα μεγάλο εύρος θερμοκρασιών καθώς ο χρήστης μπορεί να επωφεληθεί από την πρακτική σπονδυλωτή φύση των δύο εκδόσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: