Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

Commando NEW by Roberto Calich 2011 in colors.


Μετά από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε στην Ελληνική αγορά το 2010 το μοντέλο  Commando New, ο Ρομπερτο Καλιτς αποφάσισε να συνεχίσει την προώθηση της Commando  κάποιες λεπτομέρειες βελτιώνοντας την......


Έτσι έχουμε για το 2011 της Commndo σε τέσσερις χρωματισμούς (Classic Green, Brown, Coral Brown και Grey) και νέο πατρόν.
Τα χρώματα της  Classic Green  καλύπτουν σε τόνους το μεγαλύτερο μέρος τον Μεσογειακών βυθών και  ικανοποίησαν  της απαιτήσεις τον περισσότερων Ελλήνων ψαροκυνηγών το 2010.  Η Brown έχει ένα κλασικό χρώμα  που προτιμάτε για πιο σκούρους βυθούς. Η νέα Coral Brown συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της Green  και της Brown  και τέλος η Grey που αντικατέστησε την περσινή Blue Water  η οποία προοριζόταν μόνο για ψάρεμα πελαγίσιων . Η Grey χάρη στους πιο ουδέτερους τόνους της, εκτός από την παραλλαγή για τα μεσονερα είναι κατάλληλη και για ψαρέματα που απαιτούν την διάσπαση της εικόνας όταν ο δύτης είναι σε άμεση επαφή με των πυθμένα.

Το νέο πατρόν σχεδιαστικέ από τον Ρομπερτο μετά από της παρατηρήσεις που έκανε στην εφαρμογή πάνω στα σώματα και στην διαγωγή του μοντέλου στην Ελληνική αγορά το 2010 όπου καθόλου τυχαία επικηρύχτηκε “Best Seller”.
Έτσι έχουμε την νέα σχεδίαση “Best Fit” ανατομικού πατρόν που καλύπτει στο μέγιστο τα περισσότερα Ελληνικά σωματοτυπα αγκαλίζοντας όλο το σώμα  σαν δεύτερη επιδερμίδα, προσφέροντας μέγιστη άνεση και φυσικά θερμομόνωση. Έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην σχεδίαση της μασχάλης, της κουκούλας και του κάτω μέρους του σακακιού που αγκαλιάζει ιδανικά τους γλουτούς.
Παράλληλα από φέτος δύναται η δυνατότητα για περιπτώσεις όπου δεν έχουμε επιθυμητή εφαρμογή στα στάνταρτ μεγέθη, να μπορεί ο ενδιαφερόμενος να παραγγέλνει το μοντέλο “Classic Green Best Seller 2010” κατασκευασμένο στα μέτρα του.

Η σειρά Commando είναι κατασκευασμένες από S-Foam της Yamamoto. Εσωτερικά είναι ξυρισμένες και εξωτερικά είναι επενδιδιμενες με υπερελασικη πολυεστερκη φόδρα παραλλαγής.
Η πολυεστερικες φόδρες συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα της ελαστικότητας, αντοχής  και σύντομου στεγνώματος  διατηρώντας μια πολύ πιο προσιτή τιμή από ότι οι φόδρες από Lykra.

Τα νέα μοντέλα φέρουν νέο επιστήθιο από ένα νέο αντιολισθητικό ελαστικό πατενταρισμένο υλικό και επιγονατίδες από Supratex.  Η σχεδίαση τον επιγονατίδων (οχτάρι Best Fit) εξασφαλίζει άνεση στην κλείδωση του γόνατος χωρίς να επιφέρει καμία δυσκολία στην πεδιλια και τραυματισμούς από τριβές στο πίσω μέρος. Οι επιαγγονιδες πάλι από Supratex, καλύπτουν όλο το πίσω μέρος του βραχίονα από τον αγγόνα  μέχρι τον καρπό, σημείο στηρίξεις και συχνής φθοράς.

ΟΙ ενώσεις επιτιχανονται με τριπλές στρώσης κόλας και όλα τα τελειώματα είναι με κοπτοραπτες. Το ρέλι στο κάτω μέρος του σακακιού είναι ειδικών προδιαγραφών και προσφέρει ελαστικότητα και αντοχή έτσι ώστε  το σακάκι να φοριέται και να βγαίνει άνετα χωρίς να κινδυνεύει να κοπεί η ουρά η οποία φέρει διπλό κούμπωμα.

Παράγεται στα 3,0 – 3,5 – 5,0 – 5,5 – 6,5 και 7 mm.
Τα μεγέθη όλων τον στολών R.Calich ξεκινούν από το XS όπου καλύπτονται άτομα από περίπου 45-50 κιλά όπως γυναίκες και παιδία, μέχρι XXXL που καλύπτει άτομα μέχρι και 130 κιλά.

Συνδυάζοντας λοιπόν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που της εξασφάλισαν την καλλίτερη σχέση τιμής και ποιότητας, κατάφερε η Commando να επιβληθεί στην Ελληνική αγορά σε αυτούς τους τόσο δύσκολους καιρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: