Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

Hotel Pelops για μοναδικές Πασχαλινές διακοπές

Το Hotel Pelops ήταν ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία να ανοίξει τις πόρτες του στην Αρχαία Ολυμπία για τους επισκέπτες πάνω από 40 χρόνια. 

Η ολοκλήρωση της μαζικής ανακαίνισης τελείωσε μόλις πριν από λίγα χρόνια και εκτός από την προσομοίωση των παλαιών και των νέων, υπερήφανοι για την φιλοξενία μας οικογένεια εξακολουθεί να παραμένει.

Το Hotel Pelops είναι ένα οικογενειακό νεοκλασικό ξενοδοχείο στην Αρχαία Ολυμπία, με 18 πλήρως εξοπλισμένα άνετα δωμάτια, όλα με μπαλκόνια με θέα στην καθημερινή ζωή ενός χωριού σε μια καταπράσινη κοιλάδα. Βρίσκεται δίπλα στον κεντρικό δρόμο, σε ήσυχη γωνιά του χωριού, δίπλα στην ορθόδοξη εκκλησία. Είμαστε 800 μέτρα από τον αρχαιολογικό χώρο (όπου το Ολυμπιακό Στάδιο είναι) και τα μουσεία, τα πόδια 10 λεπτά, ή 3 λεπτά με το αυτοκίνητο.

To μεγάλο σαλόνι και τζάκι, ή στην αυλή είναι το ιδανικό μέρος για ένα ούζο ή ένα καφέ. Η τραπεζαρία προσφέρει ένα ιδανικό σκηνικό για πρωινό σε μπουφέ, ή γεύματα, κατόπιν αιτήσεως, πλήρεις συνταγές από το παρελθόν. Για τους φίλους ψαροντουφεκάδες που μπορεί να μας επισκεφτούν, λόγο των αρκετών ωραίων κομματιών που διαθέτει η περιοχή σε κοντινές αποστάσεις θα ισχύσουν μειωμένες τιμές. Για πληροφορίες καλέστε στο 6972879398 Χριστόφορος Σπηλιόπουλος.

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία, παρακαλούμε να μην διστάσετε να τις επαφές μας.
Ως εναλλακτική λύση μπορείτε να μας βρείτε στο FACEBOOK ,ή στο www.hotelpelops.gr
Φιλικά,
Χριστόφορος Σπηλιόπουλος.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Hotel Pelops
Διεύθυνση: Varela 2
Αρχαία Ολυμπία, 270 65
Ελλάδα
Τηλ.: +30 26240 22543
Φαξ: +30 26240 22213

Δεν υπάρχουν σχόλια: