Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011

ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΑΥΚΟ


Ο σύλλογος Γλαύκος διοργανώνει ένα ακόμα σεμινάριο δύο ημερών, με πρακτικό και θεωρητικό μέρος, στο οποίο θα αναλυθεί και θα διδαχθεί ένα πολύ ενδιαφέρον αντικείμενο.
Η υποβρύχια βιντεοσκόπηση λοιπόν θα είναι το θέμα, με εισηγητή τον Σπύρο Μαρίνη δημιουργό πολλών και πολύ επιτυχημένων ταινιών για το υποβρύχιο κυνήγι, όπως της σειράς «Από τα μάτια του κυνηγού».
Θα διδαχθούν όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες και τα μυστικά της σωστής ερασιτεχνικής αλλά και επαγγελματικής υποβρύχιας λήψης, οι τεχνικές λεπτομέρειες του εξοπλισμού και οι βελτιώσεις, η θέση της κάμερας (στο όπλο, στο χέρι, το ζευγάρι κλπ), το σωστό πλάνο κλπ.
Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να φέρουν τις δικές τους κάμερες και εξοπλισμό, για να λυθούν τυχόν απορίες σχετικά με τη λειτουργία τους, τις δυνατότητες και τις πιθανές βελτιώσεις.
Την Τετάρτη 25 Μαΐου στις 7:00 το απόγευμα στο εντευκτήριο του συλλόγου (Αγκύλης 78 Ν. Κόσμος) θα πραγματοποιηθεί το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου.
Την Κυριακή 29 Μαΐου θα γίνει το πρακτικό μέρος, ενώ η ώρα έναρξης και η θαλάσσια περιοχή θα καθοριστούν από τη Τετάρτη κατόπιν συνεννοήσεως με τον εισηγητή και τους συμμετέχοντες.
Την Τετάρτη επίσης θα κληρωθεί σε λαχειοφόρο αγορά μεταξύ των συμμετεχόντων μία κάμερα GoPro HD προσφορά της εταιρίας Drakos Engineering.
Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν για τα ταμειακώς εντάξει μέλη του «Γλαύκου», ενώ για μη μέλη το κόστος θα είναι 10€. 
Ο αριθμός των συμμετοχών θα είναι περιορισμένος και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να το δηλώσουν εγκαίρως στα τηλέφωνα 6972789518 και 6977573133 ή στέλνοντας e-mail με ονοματεπώνυμο και ένα κινητό στο  «info@glafkos.gr».

Το Δ.Σ. του Γλαύκου  


Δεν υπάρχουν σχόλια: