Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ Apnea Academy by R.Calich 2011.


Μέσα στον Μάιο ολοκληρώθηκαν τα δυο προγραμματισμένα ανοιξιάτικα τμήματα Ελεύθερης Κατάδυσης Apnea Academy που διοργανώνει ο Ρομπερτο Καλιτς
Πιο συγκεκριμένα  στης αρχές του μίνα το  τμήμα Γ’ Βαθμίδας και προς το τέλος το τμήμα Β’ Βαθμίδας. Στα τμήματα διδάξαν εκτός από τον Ρομπερτο o Γιάννης Μοραΐτης, Δημήτρης Κούμουλος, Τζουλι Δουφεκα και Μαρία Χριστοπούλου.

Η χαμηλές θερμοκρασίες τις θάλασσας για την εποχή, χαρακτήρισαν την φετινή άνοιξη. Έτσι, ακόμα και στο τμήμα Β’ Βαθμίδας που ήταν προς το τέλος του Μαΐου , αρκετοί μαθητές και οι εκπαιδευτές βούτηξαν με 7 mm. στολές.

Μολαταύτα  όλοι κατάφεραν, σε συγκεκριμένη άσκηση να καταδυθούν χωρίς βαρίδια και σχεδόν όλοι να καταδυθούν 20 και 30 μέτρα στην Β’ και Γ’ Βαθμίδα αντιστοίχως.

Το τμήμα Γ’ Βαθμίδας παρακολούθησαν οι Μαρουσα Παραβαλου, Ιωάννα Δριβα, Ανδρέας Κουφογεοργος  και Τάσος Αυγερινός.  Στο ίδιο τμήμα παρακολουθήσαν όλα τα μαθήματα ο Άγγελος Σάββας ως  Update και ο Σπύρος Βεσσαλας τα μαθήματα αυτοσυγκέντρωσης και στατικής άπνοιας.

Και το τμήμα Β’ Βαθμίδας οι Αθανασόπουλος Στέλιος, Μαυρογιαννης Τάσος, Μακρύς Παρασκευας, Τσωνης Βαγγέλης, Παπανικολαου Πολύκαρπος, Κοπανεζος Αντώνης, Δημητρελλος Ηλίας, Πανώριος Σάββας, Καραλης Ιωάννης, Καζακης Θωμάς, Δρόσος Νίκος, Τζιβακος Ζαφείρης και τα αδέλφια Στράτος και Γιώργος Μαλλιακας. 

Τα υπόλοιπα  καλοκαιρινά τμήματα διαμορφώνονται ως εξής
1’’ Βαθμίδα ……………………22-26 Ιουνίου.
2’’ Βαθμίδα……………………..6-13 Ιουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για έγκαιρες έγγραφες επικοινωνήστε με τον Ρομπερτο Καλιτς στο 210-8816041 η στην ηλεκτρονική διεύθυνση roberto@robertocalich.com
www.robertocalich.comΔεν υπάρχουν σχόλια: