Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Πρώτη βαθμίδα Φθινοπώρου 2011

Με  το  τμήμα 1ης  Βαθμίδας Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν  τα  φθινοπωρινά  τμήματα Ελεύθερης Κατάδυσης της  Apnea Academy του Ρομπερτο Καλιτς.
 
Στο τμήμα διδάξαν οι Roberto Calich, Γιάννης Μοραΐτης και Κώστας Καλαμαράς. Το τμήμα ολοκληρώθηκε σε πέντε ημέρες  όπως ορίζουν ως ελάχιστες  για την 1η Βαθμίδα τα εκπαιδεύτηκα συστήματα ΕΟΥΔΑ-CMASS  και Apnea Academy των οποίων είναι εκπαιδευτής εκπαιδευτών ο Ρομπερτο : της πρώτες τρεις οι μαθητές διδάχτηκαν  αρχικά στα άκρως απαραίτητα  θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα πισίνας (κολύμπι, στατική και δυναμική άπνοια). Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνεται η απαραίτητη προετοιμασία σε άκρως  ασφαλές περιβάλλον τον υποψηφίων Ελευθερών δυτών/ ψαροντουφεκαδων έτσι ώστε να είναι εξασφαλισμένη η επιτυχία στης υπόλοιπες μέρες πρακτικής διδασκαλίας στην θάλασσα.
Το τμήμα παρακολουθήσαν οι: Λώρα  και Αρίστη Ντουνιά, Λιναρδου Πεγκυ, Σωτήρης και Παναγιώτης Χαρχαλας, Γιάννης Λευθεροχωριτης, Ιπποκράτης Περιφορακης, Ιωάννης Κοτούλας και Σταματίου Ευάγγελος. Στο γκρουπ κατάφεραν όσοι είχαν δυσκολίες στην εξίσωση να καταδυθούν την τελευταία μέρα μέχρι τα 10 μέτρα και οι υπόλοιποι μέχρι τα 14!

Το πρόγραμμα των  υπόλοιπων φθινοπωρινών και χειμερινών τμημάτων διαμορφώνεται ως εξής:

2η Βαθμίδα………………………………19-26 Οκτωβρίου.
3η Βαθμίδα ………………………………16-27 Νοεμβρίου.
2η Βαθμίδα………………………………..8-18 Δεκεμβρίου.
1η Βαθμίδα………………………………18-22 Ιανουαρίου.
1η Βαθμίδα………………………………15-19 Φεβρουαρίου.Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:
R.Calich, Βλαχερνών 4, ΠΑΛΛΗΝΗ 15351.
Τηλ 210-8816041
www.robertocalich.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: