Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011

Στο νέο Δ.Σ. του Γλαύκου εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη!


Εγώ προσωπικά και τα άλλα παιδιά που ήμασταν στο προηγούμενο ΔΣ θα είμαστε πάντα δίπλα σας για ότι χρειαστείτε.
Σας παραδώσαμε ένα σύλλογο γεμάτο δραστηριότητες, με σημαντικές και πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις, χωρίς οικονομικά προβλήματα και με γεμάτο ταμείο και θα είναι μεγάλη μας χαρά να συνεχίσετε ακόμα καλύτερα από εμάς.
Είμαι σίγουρος ότι η αγάπη σας για τον ιστορικό Γλαύκο και η διάθεση που έχετε να προσφέρεται ανιδιοτελώς στα κοινά του ψ/τ, θα σας βοηθήσουν να φέρετε σε πέρας το φορτωμένο πρόγραμμά του.
Θα αφιερώσετε σίγουρα πάρα πολύ προσωπικό σας χρόνο, θα βάλετε το χέρι στη τσέπη για τα έξοδά σας (κινητά, βενζίνες κλπ) αυτή τη δύσκολη εποχή, θα ακούσετε διάφορες βλακείες από το κάθε άσχετο και δεν θα έχετε κανένα έμμεσο οικονομικό όφελος αφού κανένας από εσάς όπως φυσικά και από εμάς που αποχωρήσαμε δεν είχαμε ή έχουμε καμία εμπορική δραστηριότητα σχετική με το ψ/τ.
Όμως η ικανοποίηση και η χαρά που θα πάρετε σαν ανταμοιβή από την επιτυχία του έργου σας, ένα καλοπροαίρετο μπράβο από ανθρώπους που εκτιμάτε και η αίσθηση ότι προσφέρεις ενεργά και όχι με λόγια στο χόμπι που αγαπάς, είναι σίγουρα κάποια πράγματα ανεκτίμητης αξίας.
Μην επωμισθείτε ευθύνες και πράγματα που δεν σας αναλογούν και που κατά καιρούς κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας φορτώσουν και να σας χρεώσουν.
Ο σύλλογος ανήκει στα ενεργά μέλη του τα οποία δικαιούνται να έχουν άποψη και δεν είναι το συνδικαλιστικό όργανο όσων έχουν άδεια αλιείας σε όλη τη χώρα και περιμένουν από τους άλλους.
ΠληκτροΛΟΓΑΔΕΣ που μας υποδείκνυαν κάντε εκείνο, τρέξτε για το άλλο, μη κάνετε αγώνες για να έχετε χρόνο να τρέξετε για όφελος όλων μας, που όμως όταν τους καλούσα στο σύλλογο να μας βοηθήσουν ενεργά να υλοποιήσουμε τις ιδέες και τις προτάσεις τους, την έκαναν με ελαφρά και δεν τους γνώρισα ποτέ από κοντά με την πρόφαση ότι δεν έχουν χρόνο…. Λες και ‘μεις είμαστε αργόσχολοι….
Αδιαφορήστε και μην απαντάτε στους φαρμακόγλωσσους που δεν και δεν πουθενά αλλού και που θέλουν τη μηδενική προσφορά τους στο ψ/τ να την προβάλουν και σαν μοντέλο προς μίμηση (σοφή ατάκα κλεμμένη από τον Sinner)!!!
Σιδεροκέφαλοι λοιπόν φίλοι μου και καλή συνέχεια!!!!

Ο προηγούμενος πρόεδρος του Γλαύκου
Μπάμπης Πλαστουργός

Δεν υπάρχουν σχόλια: