Επικοινωνήστε μαζί μας

divemag2009@gmail.com

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011

5ος ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ


Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε από το Γλαύκο ο 5ος κατά σειρά προκριματικός αγώνας υποβρύχιας σκοποβολής υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Υ.Δ.Α.
Πάνω από 40 άτομα είχαν δηλώσει συμμετοχή, αλλά τελικά στον αγώνα διαγωνίστηκαν οι 35. Οι όμιλοι που συμμετείχαν ήταν ο ΣΦΥΔΒ Ιάσων, ο Ν.Ο. Σύρου, ο Ν.Ο. Ιμβρίων, ο ΣΦΥΚ Αλιώτις, ο ΥΕΝ Χαλκίδος, ο Ν.Ο. Τριχωνίδας και φυσικά ο ΣΦΥΚ Γλαύκος.
Ο αγώνας ξεκίνησε στις 10:30 και κράτησε σχεδόν 6 ώρες με τον καιρό να είναι σύμμαχος. Ο πήχης τέθηκε από νωρίς σε υψηλά επίπεδα, όμως μέχρι και τον τελευταίο αθλητή μπορούσε να γίνει η ανατροπή.
Την πρώτη θέση στην ατομική κατάταξη  βρέθηκε ο Σπύρος Μαρίνης του Ν.Ο. Ιμβρίων με 2.731 βαθμούς. Δεύτερος με 2.637 βαθμούς κατετάγη ο Σάκης Αρβανίτης του ΣΦΥΔΒ Ιάσων, ενώ 1 μόλις βαθμό πιο κάτω ήταν ο πρόεδρος του Γλαύκου Κώστας Μαδούρος με 2.636 βαθμούς ο οποίος κατέκτησε την τρίτη θέση.
Στην ομαδική κατάταξη πρώτοι ανεδείχθησαν οι Μαρίνης – Δούναβης με 5.286 βαθμούς, δεύτεροι οι Αρβανίτης – Παρδάλης με 5.070 βαθμούς και τρίτοι οι Μαδούρος – Πλαστουργός με 5.055 βαθμούς.
Στο συγκεκριμένο αγώνα πρώτος με 7.634 βαθμούς βρέθηκε ο ΣΦΥΚ Γλαύκος, πραγματοποιώντας και την καλύτερη βαθμολογία του στο Πρωτάθλημα, δεύτερος με 7.447 βαθμούς ήταν ο ΣΦΥΚ Αλιώτις και τρίτος με 7.415 βαθμούς ο ΣΦΥΔΒ Ιάσων.
Μετά τις απονομές των επάθλων στους νικητές και τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες, ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με πολλά και πλούσια δώρα.
Το επόμενο ραντεβού δόθηκε στο Αγρίνιο όπου θα πραγματοποιηθεί και ο Τελικός του Πρωταθλήματος.

Ο «Γλαύκος» θα ήθελε να ευχαριστήσει :
·         Τους χορηγούς του αγώνα για την έμπρακτη υποστήριξή τους  Bleu Tec, Apnea, Picasso, Νίκος Καρτελιας
·         Τους δωροθέτες του αγώνα : (Bleu Tec, Apnea, Picasso, Pathos, XX One, R.Calich, BNP, Must Dive, Mantaray, HST, Pesca, Benthos, Cressi, KM Dive, Free Dive)
·         Τους χορηγούς επικοινωνίας του αγώνα : Βυθός, deep, Thalassa, Ψαροτούφεκο, Έθνος -Ψάρεμα και Φουσκωτό, e-blue magazine, deep blue sea news, ortsa.gr, burnfishing.gr, Divemag, zoogla.gr, apneaforum, spearfishingforum, greekdivers, deeper club.
·         Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άνω Λιοσίων και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο κ. Κώστα Σκαματζούρα που παραχώρησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το κολυμβητήριο, καθώς και τη διεύθυνση και το προσωπικό του αθλητικού κέντρου.
·         Την Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία – ΕΝΑΚ και το διευθυντή της κ. Νίκο Γιοβανίδη που ανέλαβαν την ασφάλεια των αθλητών.
·         Τα μέλη και φίλους του συλλόγου που βοήθησαν στη διοργάνωση και διεξαγωγή του Πρωταθλήματος (Δημήτρη Γκόκα, Μπάμπη Πλαστουργό, Δημήτρη Τζιώτη, Μίλτο Γερμανάκη, Κέλλυ Μαδούρου, Γιώργο Γιαννάτο).
·         Και τέλος όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και τίμησαν με τη παρουσία τους το σύλλογο, τον αγώνα και το θεσμό, και επίσης θερμά συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: